Valami tuti 50-es motor?
Már az elején elmondom, hogy NE legyen robogó!
Simson és Babetta se, mert azok alkalmatlanok a mai közlekedésre... napi 2x 30km-t kéne megtennem... Az utazója legyen 75-80km/h több nem is kell. Csakis 50ccm lehet, mert arra van jogsim és nem akarok az esetleges futópados KPM vizsgákon lebukni hogy 80/50-es vagy 125/50-es a motorom...
Sportmotorokat néztem ki leginkább. Pl Honda NSR, MBX, Aprilia RS, AF1, de ezen kívül valamit még ajánlotok valami mást vagy a felsoroltak közül melyik a legjobb???
Köszönöm előre is a válaszokat!
http://www.youtube.com/watch?v=QXC-ojRZq-4
ezt érdemes egyébként megnézni..
szerintem a széria ötvenes szaladgálós Runneremmel énis lesz*patok egy 50-est
utolsó!
ha ennyire kulákok vagytok akkor már normális motorokkal is motorozhattál volna.
ha nem tünt volna fel, múlt időben írtam. 15 évig volt az RS széria, mert imádtam a 2T-t és ennyi idő kellet ahhoz hogy áttérjek a 4T világába, most egy RSV4 Factory-m van, szerintem ez egy rendes motor, de ha minden jól megy, akkor az RSV4 Factory-t nemsoká felváltja a Bimota V2 500-asa, ami vérbeli kétütemű. Szerintem az RS széria az "rendes" motor, persze annak akinek van dohány fenntartani és költeni rá, mert aki csak megveszi és élvezi az erejét de hamar kinyírja, utánna csak lehordja mindennek, mert amikor generálozás van és a költségeket nem tudja kinyögni, akkor már csak szidja az RS-t. Az Aprilia (kétüteműekről beszélek) nem arról szól, hogy megveszed és 5-10 évig eljársz vele egy szettel, jobb esetbe ha nagyon ügyelsz rá, és tényleg nem hajtod, akkor max 2 évente generál, de ha húzod neki akkor 6000 km után már lehet rendelni az alkatrészeket mert mire megjön a futárral, lehet belerakni.
A válaszaimat pedig csak azért írtam, és erőltettem az RS-t, mert azon nőttem fel, valamint a kérdező is kiemelte hogy a sportmotorok érdeklik nem az NDK-s csodák!
utolsó!
Te mit dolgozol, mivel foglalkozol, hogy ennyi a szabadidőd és mégis sz@rásig vagy pénzel állításod szerint...
vagy apuci pénzel?
Egyet értek a 66%-os paraszt fiúval, a Simók tényleg lomhák és erőtlenek.
Kérdező, te vagy vegyél egy 125 ccm-es motort, azok legalább nem szenvednek a 70-80-as tempónál, vagy valami 80ccm-es motort nézz 50-es papírokkal. De egy 50 ccm-es motortól ne várj csodát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!