Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valami tuti 50-es motor?

Valami tuti 50-es motor?

Figyelt kérdés

Már az elején elmondom, hogy NE legyen robogó!

Simson és Babetta se, mert azok alkalmatlanok a mai közlekedésre... napi 2x 30km-t kéne megtennem... Az utazója legyen 75-80km/h több nem is kell. Csakis 50ccm lehet, mert arra van jogsim és nem akarok az esetleges futópados KPM vizsgákon lebukni hogy 80/50-es vagy 125/50-es a motorom...

Sportmotorokat néztem ki leginkább. Pl Honda NSR, MBX, Aprilia RS, AF1, de ezen kívül valamit még ajánlotok valami mást vagy a felsoroltak közül melyik a legjobb???

Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. júl. 8. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
azt elismerem hogy jó motor a simson, bár nekem nem jött be soha, de azért azt ne mondjuk rá hogy tunningolva jobb mint az RS50, mert ez hülyeség, alapjában nem lehet jobb.
2014. júl. 10. 19:38
 22/77 anonim ***** válasza:
35%
Utoljára kommentelek ide.. Elárulom, hogy ha 40 ezerért veszel egy szakadt, de viszonylag egyben lévő Simsont, és a blokkjára rászánsz még egy 50-et, BÁRMELYIK!!!!! ismétlem bármelyik RS 50-et és hasonló kategóriatársait csont nélkül otthagyja! Ha van egy kis orientációd ilyen irányba akkor még 50-ből olyan motort tudsz varázsolni, hogy megszólal. Ez még mindig az RS 50 árának a fele, és talán még többet is kibír mint azok, és van egy frankó motorod igazi vad kétütemű hanggal, nem pedig egy ordító repedtfazék amivel ha végiggurulsz egy cukrászda vagy egy kajálda előtt mindenki röhög meg összebeszél, hogy nézd már a hülyegyerek asziszi a bab is hús..
2014. júl. 10. 20:27
 23/77 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=QXC-ojRZq-4

ezt érdemes egyébként megnézni..

szerintem a széria ötvenes szaladgálós Runneremmel énis lesz*patok egy 50-est

2014. júl. 10. 20:28
 24/77 anonim ***** válasza:
66%
Akkor miért nem veszel magadnak Simson-t utolsó? Mint már írtam, nekem ha ingyen adnák, akkor se kellene, nem hogy költsek rá. A kérdező válaszaiból is lejött hogy leszarja a kelet német ipari csodákat, akkor miért akarod erőltetni ezt az elavúlt technikát képviselő remekművet?? Neked a simson tetszik, másnak az RS, mindenki azt vesz, amit akar és amit fenn tud tartani. Nekem RS szériám volt ahogy már írtam, volt olyan nyár amikor a 2 Rotax 122-es blokkom felváltva ment Torinóba a DHL-el NiCaSi-lozásra, mert széthajtottam, de nem érdekelt, mert volt lóvé fenntartani, fater rendelte a futárt és telefonált olaszországba hogy küldjük a blokkot. Egyedül Agip benzint tankoltam bele, de 120 km-re volt a legközelebbi Agip kút, faterrel beültünk a kocsiba, 4-5 marmon kannát beraktunk és elmentünk 80-100 liter benzinért 120 km-re az Agip kútra, amit jobb esetbe kitartott 1 hétig, de ha Debrecen-Szombathely között mentem akkor jövet-menet berántotta a 85-90 litert, mégsem érdekelt és mégsem mondtam azt hogy hű de sza*r mert a gatyát leeszi rólam meg hogy 6-7000 km-t ha lement egy szettel akkor már király voltam, mert csak nyár vége felé kellet megint generáloztatni vagy küldeni ki a blokkot olaszba. Ez a hozzászólás nem arról szól, hogy villogjak, hanem arról hogy mindenki olyan gépet vesz amit képes fenntartani!!
2014. júl. 10. 20:49
 25/77 anonim ***** válasza:

utolsó!

ha ennyire kulákok vagytok akkor már normális motorokkal is motorozhattál volna.

2014. júl. 11. 09:32
 26/77 anonim ***** válasza:

ha nem tünt volna fel, múlt időben írtam. 15 évig volt az RS széria, mert imádtam a 2T-t és ennyi idő kellet ahhoz hogy áttérjek a 4T világába, most egy RSV4 Factory-m van, szerintem ez egy rendes motor, de ha minden jól megy, akkor az RSV4 Factory-t nemsoká felváltja a Bimota V2 500-asa, ami vérbeli kétütemű. Szerintem az RS széria az "rendes" motor, persze annak akinek van dohány fenntartani és költeni rá, mert aki csak megveszi és élvezi az erejét de hamar kinyírja, utánna csak lehordja mindennek, mert amikor generálozás van és a költségeket nem tudja kinyögni, akkor már csak szidja az RS-t. Az Aprilia (kétüteműekről beszélek) nem arról szól, hogy megveszed és 5-10 évig eljársz vele egy szettel, jobb esetbe ha nagyon ügyelsz rá, és tényleg nem hajtod, akkor max 2 évente generál, de ha húzod neki akkor 6000 km után már lehet rendelni az alkatrészeket mert mire megjön a futárral, lehet belerakni.

A válaszaimat pedig csak azért írtam, és erőltettem az RS-t, mert azon nőttem fel, valamint a kérdező is kiemelte hogy a sportmotorok érdeklik nem az NDK-s csodák!

2014. júl. 11. 09:44
 27/77 anonim ***** válasza:

utolsó!

Te mit dolgozol, mivel foglalkozol, hogy ennyi a szabadidőd és mégis sz@rásig vagy pénzel állításod szerint...

vagy apuci pénzel?

2014. júl. 11. 11:16
 28/77 anonim ***** válasza:
90%
mezőgazdasággal foglalkozunk, sokáig apám pénzelt, valamilyen szinten most is ő "pénzel", mivel a családi gazdaságot együtt visszük, viszont nekem van gazdasági agrármérnök diplomám. Szabadidőm az van szerencsére, mivel a munkák nagyrészét az alkalmazottak végzik, nekem végülis annyi munkám van hogy reggelente kinézek a földekre meg a gyümölcsösbe a munkásokra, szezonban (aratás, gyümölcsök betakarítása) kint vagyok majd egész nap, de az csak pár hét az évből, szóval a többi nap az "szabad". Ezt most ne úgy fogd fel, hogy büdös a munka számomra, mert nem büdös! Ezt "dolgozom". Van egy hobbim, a motorozás, és mivel egyedüli gyerek vagyok, így szüleim mindig támogattak és megadtak mindent amit kértem, persze cserébe kitűnő tanuló voltam, és az egyetemet is kitűnő eredménnyel végeztem el. Azzal tisztában vagyok hogy a 15 év alatt írgalmatlan mennyiségű benzint és olajat füstöltem el a környezet rovására, és olyan költségeket kelesztettem úgymond a "semmiért" minden egyes nyári-szezonban, amivel egy normál motort hosszú évekig lehet üzemeltetni, de nekem anno a 2T a menyország volt, és ezért szeretnék most is egy 500 ccm-es kétütemű versenymotort beszerezni. Az 50-es vagy a 125-ös RS után is már vehettem volna 4T-s 600-as vagy nagyobb motort, de nem kellet, mert tetszett a 2T pörgése, ezért majd 8 évig hajtottam az RS 250-et, aminek a blokkja minden nyár végén ment Torinóba generálozásra, viszont már nem lehetett egy idő után, vagyis már nem érte meg generálozni, így jött a Factory 2 éve.
2014. júl. 11. 12:31
 29/77 anonim ***** válasza:

értem.

szóval akkor neked jó!

2014. júl. 11. 12:34
 30/77 anonim ***** válasza:

Egyet értek a 66%-os paraszt fiúval, a Simók tényleg lomhák és erőtlenek.

Kérdező, te vagy vegyél egy 125 ccm-es motort, azok legalább nem szenvednek a 70-80-as tempónál, vagy valami 80ccm-es motort nézz 50-es papírokkal. De egy 50 ccm-es motortól ne várj csodát!

2014. júl. 12. 09:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!