Ti hogyan szoktatok visszaváltani? Bővebben lent.
Tavaly okt. végén lett meg a jogsim, azóta nem vezettem, csak ez évben kezdtem meg, szépen lassan sorakoznak a hónapok egymás mögé, de még mindig rengeteget tudnék kérdezni, tanulni - ez szerintem örökké tart.
Amióta kijöttünk Németországba, ez az első, hogy ezt látom:
a csaj nem úgy kapcsol vissza 2esbe, ha kanyarodunk, hogy fékezünk, lassulunk, és kuplung be & egyből beböki 5-ösből, vagy 4esből 2esbe, hanem szépen végigzongorázza a sebességfokozatokat, és úgy teszi 2esbe.
Ennek van valami jelentősége, vagy jó az úgy is, ahogy mindenki mástól láttam meg ahogy tanultam, visszakapcsolok - varia nélkül.
Különben szerintem ezért is f*s, hogy nincs műszaki része az oktatásnak.... Az embernek mindent innen-onnan kell összeszednie.
Tippeket, segítséget szívesen fogadok - akár ha nem pont ide kapcsolódik is. ~ flegmázást még mindig nem - köszi :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!