51/157 anonim válasza:
Ha ennek a fele igaz lenne... egy művelt, diplomás ember azért az esetek többségében legalább tud helyesen írni, veled meg a hülye haveroddal ellentétben! :D De nembaj, legalább röhögtünk egy jót! :)
http://www.youtube.com/watch?v=WAtwB-WZV-s
Te vagy az Horváth Aladár? :D
52/157 anonim válasza:
Ez az egész kérdés úgy ahogy van kuka, ne foglalja itt a helyet, fel kell számolni! Amúgy is kár volt ilyen jellegű kérdést feltenni...
53/157 A kérdező kommentje:
55 ciki hogy beégtél a pénzügyes résszel inkább töröltetnéd mi?
a moderátorok meg ne töröljék, nem kamu a kérdés, bizonyítani tudom!!!
2014. jún. 10. 00:50
54/157 anonim válasza:
Nem égtem be rosszul dekódolod a dolgokat. Na mindegy én nem jelentettelek, nyugi.
55/157 anonim válasza:
Ha pár napon belül lesz itt egy fotó a gépről, akkor megeszem a kalapom.
56/157 anonim válasza:
bankbetéttel akarod megduplázni a pénzt? pénzügyi analfabéták miért okoskodnak?
57/157 A kérdező kommentje:
58 holnap fogok fotózni!!!!!!!!!!!!!!
2014. jún. 10. 00:57
58/157 anonim válasza:
Ki beszélt pénzduplázásról? OMG...
59/157 A kérdező kommentje:
59 jó kérdés ;)))))))))))))))))))))
2014. jún. 10. 00:57
60/157 anonim válasza:
TE
"ha befektetnéd rövid időn belül vehetnél egy ugyan ilyen kocsit és csikkzsebből kivágnád a fenntartás se lenne probléma
Rakd be a bankba és kösd le!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!