"mert én segítem majd a szaktudásommal mindenben, autóvásárlás, és pénzügyiek terén is"
Mutass már olyan M5-öt, ami tartja az értékét? Az F10 M5 is két évesen már a listaár alatt 6-8 millával megvehető használtan ( és akkor ez még csak a listaár). Egy 5-6 éves E60 M5 már 20 millával olcsóbb, az új árához képest. 5 év alatt több, mint 20 millát lehet bukni egy ilyen autón ember!!! Persze, ha én vagyok Csányi Sanyi, akkor megtehetem, hogy nem érdekel a dolog, abból a 60-80 milliárdból telik, de ha havi nettó 400-as fizuból?
Ehhez nem kell sem mérnöknek sem befektetési tanácsadónak lenni, hogy belásd, annyiból nem nagyon lehet ilyen autót fenntartani. Én a mezei, majd 300 lovas rocskámba tankolok havi 80-100 000-ért, azért kb tisztában vagyok vele, mibe fáj egy nem átlagos autó fenntartása.
A befektetés dologba ne menjünk bele, de 20 millát már meg lehet tisztességesen forgatni, a 10-20% hozam sem lehetetlen, még rövidtávon sem, de az autó az mindenképp bukta.
Lehet én is rossz indulatú vagyok, de ha valaki fejlesztőmérnök, az itt a közlekedésben nem 6%-os lenne, mert ugye ő tényleg ért hozzá. Meg azért azt a szelepet is megnézném, amit csak úgy meghegesztesz...
Na mind1, szerintem ez az egész csak trollkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!