Igaz, hogy a Kawasakik csörögnek?
Figyelt kérdés
Motoros ismerősök beszélik,hogy a kawák csörögnek és nagyobb a szervízigényük,mint pl. egy Hondának.2010. jan. 2. 10:41
1/3 anonim válasza:
volt kawa és honda is, a honda jobban ment, de többet kellett szervizelni
2/3 anonim válasza:
Nekem egy 15 éves kawasaki zzr 400-am van és nem csörög.
Én ugyanezt hallottam yamahákról, sztem inkább típus és karbantartás függő lehet hogy melyik milyen hangot ad.
Szervízigényben nincs összehasonlításom.
3/3 anonim válasza:
Nem kell szervízigényességről beszélni, mert minden motor egyformán szakszerű karbantartást igényel.Itt nem a simsonról beszélek, amit a szomszéd egy olajos csavarhúzóval meggeneráloz. A kawasakiknak bizony picit hangos a blokkjuk. De ha ez zavar, hallgass meg egy Ducatit, és a kawa csörgését észre sem veszed többé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!