Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi van olyankor ha lefényképez...

Mi van olyankor ha lefényképeztek autópályán 180-al közbe nem is mentem anyival?

Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 21:27
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
az adott útszakaszon valóban jártam de nem mentem anyival egyébként egy piros 2002-es 1.3 as swift röl van szó ha számit
2014. máj. 28. 21:28
 2/14 A kérdező kommentje:
az eleje picit megvan nyomva ( a rendszám tábla is) lehet ez zavart volna be?
2014. máj. 28. 21:31
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Ha lefényképeztek akkor a rendőrségi adatbázisban benne lesz a fénykép, az alapján bizonyíthatod hogy nem te voltál a gyorshajtó, már ha tényleg nem téged fényképeztek le. Mert akkor nem tudsz mit tenni.
2014. máj. 28. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
nem is megy annyit xd
2014. máj. 28. 22:07
 5/14 anonim ***** válasza:
17%

Régebben benne volt a híradóban, hogy egy teherautót 200-al lekapott a trafi. Közben nem is tud annyival menni.

Ritkák nagyon az ilyen tévedések. De ezt bizonyítanod kell.

Én azért nem is megyek autópályára. Franc akar még külön fizetni is azért csomót, hogy szabályozzanak meg fotózgassanak. Simán lehetne azokon a rohadt autópályákon 180-190 is a megengedett, erre itt nyomorékoskodnak szaros 130-al. Annyira nevetséges.

2014. máj. 28. 22:12
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Ja, tök jó lenne minden hülyegyerek 180-nal menne egy 2 sávos autópályán. Így is rengetegen halnak meg emiatt, nem kéne még jobban fűteni az idiótákat.
2014. máj. 28. 22:37
 7/14 A kérdező kommentje:
menni megy mert már a 16 szelepes motoral szerelt de nem mentem anyival csak 140 körül köszönöm a válaszokat utána érdeklődőm
2014. máj. 28. 22:45
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
6. válaszoló! Németországban még 300-zal is mehetsz, és működik ez a rendszer. Ha nem működne, már rég korlátozás lenne a német autópályákon.
2014. máj. 29. 01:36
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
Ó, b_kker! Legalább 220-szal fényképeztek volna le... Akkor kérnél a Suzukitól egy olyan igazolást miszerint nem képes arra a sebességre az autó. Így viszont sajnos nem tudsz mit tenni, nekik van bizinyítékuk még ha az hamis is, nem tudod biznyítani az ellenkezőjét. Az istenbizonynemmentemannyival ide sajnos nem elég. :@
2014. máj. 29. 07:37
 10/14 anonim ***** válasza:
42%
Mindenestre kérd ki a fényképező hitelesítési jegyzőkönyvét, keress hasonló példákat a neten amikor nyilvánvalóan tévedett az eszköz pl. feljebb a teherautó 200-zal vagy mittudoménmennyivel. Hivatkozz az ilyen esetekre, kérdezd meg hogy mi van ha az esetedben is ez történt. Kérdezz rá hogy mégis te hogyan tudnád bizonyítani az igazadat. Nem biztos hogy eredményes lesz, de azért próbáld meg.
2014. máj. 29. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!