Vannak itt olyanok akik a gyakorlati képzés alatt autópályán is vezettek?
Én régi Suzuki Swifttel vtam vagyis pontosabban járok autópályán nap mint nap, azt is dobálja a szél. :D
Igaz én nekem már akkor meg volt a jogsim mikor kezdtem, igaz csak 2 hónapja. Nem akartam, de muszáj volt, mert az alternatív útvonal megszűnt, így kénytelen vtam átállni. Én 100 km/h-val szoktam menni és a kihajtóknál csak motorféket használok, más extrém nem is nagyon van ott, de érdekelne, hogy kinek mien élményei vannak ezen a téren :)
Extrém autópályás élmény?
Féléves jogsival gondoltam kipróbálom mit megy az autóm. Akkor 5 éves, jó állapotú Focus: belső sáv, padlógáz, 185-190 km/h.
Erre megjelent mögöttem egy A8-as és a sofőr villogtatott, hogy ne tartsam fel a forgalmat a szarommal... :) Úgyhogy szépen lehúzódtam és annyi elég is volt az erőlködésből.
De láttam zöldséges Mergát szalagkorlátnak vágódni (aztán a sofőr páros lábbal rugdosta ki a bal első ajtót), teherautón durrdefektet meg sok potenciálisan veszélyes helyzetet.
Én nem szívesen megyek autópályán.
Persze :)
Felmentünk, fura volt először a 130-as tempó.
Először csak 100 majd 110. Aztán mondta hogy huzasd ki 130-ig, és tartsd a tempót.
Élveztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!