Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nissan micra K11-el (1998-as)...

Nissan micra K11-el (1998-as) mennyit mehetek autopályán?

Figyelt kérdés
120-nál már eléggé búg a motor, annál jobban ne nagyon küldjem neki, hogy ne ártson a motornak?
2014. ápr. 21. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek a kis városi kocsik inkább max olyan 90-100-zas autók.Szóval 100 km/h bőven elég neki és apályán sem szól meg senki ha csak ennyivel mégy!De mivel magyarországon nincsenek annyira hatalmas távolságok az országon bárhova el lehet menni úgy is ha csak 100-zal mégy a pályán.Az időt amit vesztel azt a 20-30 percet meg lehet oldani azzal hogy ennyivel hamarabb indulsz útnak!De legalább a kocsit nem hajtod agyon.
2014. ápr. 21. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:
oksa, köszönöm
2014. ápr. 21. 18:07
 3/3 anonim válasza:
Nekem 1.3-as N-CVT váltós micra vitte a 150-et is, de akkor már elég sokat evett. :D Hosszabb távon biztosan nem tesz neki jót, nem tudom neked milyen a motorja, de sztem max 4e-ig pörgesd hosszú távon.
2014. nov. 30. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!