SSđkan kérdése:
Mire számíthatok 270Km/h-van lefényképeztek az autópályán milyen büntetésre számíthatok?
Figyelt kérdés
Nem is a büntetés a lényeg, hanem a jogosítványomba kerülhet??2013. ápr. 9. 23:32
1/44 anonim válasza:
aha ... aztán meg itt ülsz és írogatsz ... végülis mindegy ... ha szerencséd van akkor csak az utalványt küldik
2/44 anonim válasza:
300 ezer forint lesz a számla, és 8 büntetőpont. Sajnos a vezetéstől nem fognak eltiltani, ha egyéb nem volt.
3/44 anonim válasza:
aki olyan autóval megy ami képes 270-el menni, aligha hatódik meg 300 ezertől sajnos.
4/44 anonim válasza:
Mellékelnéd légyszi a fotót?
Ha megvan a fotó,akkor megvan a büntetés is,engem is fényképeztek már le kétszer,elmentettem a képeket.
5/44 A kérdező kommentje:
Tudom, de ha tisztában lennétek a dolgokkal miért siettem ennyire szerintem ti sem lennétek különbek, nagypapám kórházba került szívinfarktus miatt,de hála istennek már rendben van!!
Egyébként Audi A8 4.2 Quattro Tiptronic!
2013. ápr. 9. 23:48
6/44 A kérdező kommentje:
Nincs fotóm, tegnap történt az esemény csak nagy a gyanúm rá, mert láttam őket egy elkerülőnél!
2013. ápr. 9. 23:49
7/44 A kérdező kommentje:
Téged mennyivel fotóztak, és mennyi lett a büntetés??
2013. ápr. 9. 23:50
8/44 anonim válasza:
Gondolom, ha karambolozol egy 4 tagú családdal, és gallyra vágod őket, akkor sokkal könnyebben, nyugodtabban átvészelted volna a nagy ijedtséget, mondván, nekik se legyen könnyebb...
9/44 A kérdező kommentje:
Így utólag gondolkoztam Én is, de abban a helyzetben nem tudtam mérlegelni a tettem esetleges következményeit!
2013. ápr. 9. 23:57
10/44 anonim válasza:
Engem kétszer lakott területen,elöször 62vel másodszor 77el 30-30ezer:)
Azt hittem minden audi,merci,bmw 250nél letilt, amit a bmw vezetett be a 750i-vel '86ban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!