Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire számíthatok 270Km/h-van...

SSđkan kérdése:

Mire számíthatok 270Km/h-van lefényképeztek az autópályán milyen büntetésre számíthatok?

Figyelt kérdés
Nem is a büntetés a lényeg, hanem a jogosítványomba kerülhet??
2013. ápr. 9. 23:32
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

ma 09:20

19-vagyok, és valóban kiszámoltam én is, és a te válaszod jó volt, csak az a baj (és ez nem a te hibád) hogy rajtad kívül írtak minden félét, és a kalkulátor nélkül a kérdező nem fogja tudni eldönteni hogy melyik választ érdemes alapul vennie.

2013. ápr. 10. 09:32
 22/44 anonim ***** válasza:
12%
Elárulom nektek, hogy ez az Audi 270-nél biztonságosabb, mint egy Suzuki 150-nél. És sokan nyomják a Suzukinak 150-nel, inkább azokat szidjátok, ne a kérdezőt.
2013. ápr. 10. 09:39
 23/44 anonim ***** válasza:
92%

# 22

Ez hülye hozzáállás.

Lehet hogy stabilabb mint a suzuki, de az audinak is rohadt módon hosszú a fékútja 270-nél, mert akármilyen drága kocsi is, a fizikát nem írja felül.

2013. ápr. 10. 09:42
 24/44 anonim ***** válasza:
93%

Nem teljesen értem...

Ha öregapádnak infarktusa volt és kórházba került, azaz eleve ott volt, akkor mivel lesz neki, neked, bárkinek jobb, ha pár perccel előbb érsz a kórházba? Gondolom nem te vagy a kezelőorvosa, vagy ha mégis akkor egy kórházban van rajtad kívül rengeteg orvos, aki helyettesíthetett volna.

Úgyhogy ez szerintem sem indok a száguldozásra.

Fix traffipax is lefotózhatott úgy hogy észre sem vetted. 300.000-es számlára számíthatsz.

2013. ápr. 10. 10:08
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
270 nél már teljesen mindegy milyen autóval megy az ember ha balesetet okoz valaki ilyen tempónál se egy audiból és semmilyen más autóból márkától függetlenűl nem úszák meg élve.Itt csak arról van szó hogy asok száguldozós miat más is meghalhat de teljesen mindegy hogy egy audis vagy szuzukis száguldozik nem az autók tehetnek a sofőrök hibáiről és afelelőtlen vezetési módszereikről :)
2013. ápr. 10. 10:53
 26/44 anonim ***** válasza:
És a kérdésre válaszolva minimum egy 300.000 res csekre számíthatsz
2013. ápr. 10. 10:54
 27/44 anonim ***** válasza:
# 15 Gyorshajtás nem egyenlő halállal !
2013. ápr. 10. 11:20
 28/44 anonim ***** válasza:
13%

24-es.

Gondolom, ha téged egy ilyen hir érne, akkor biztos nagyon nyugodt lennél, és nyugodtan cirkálnál 130-cal egy ilyen autóval az autópályán. Gondolom te sem voltál még ilyen helyzetben...

2013. ápr. 10. 11:24
 29/44 anonim ***** válasza:

Nem idok ha valaki kórházba kerül,hogy menj 270-nel.Felelötlenség még autópályán is ennyivel menni,egyrészt 270-nél pillanatok alatt elcsaphatsz akármit,ha baleset volt elötted tuti belerohansz az álló roncsokba,ha megy egy motoros kényelmes 120-as utazóval azt is simán elcsapják,mert azért valljuk be hogy egyes autósok még állva sem veszik észre hogy egy motoros jön mondjuk 60km/h-val.

Mellesleg akid kórházba kerül ő mit szólna hozzá ha miatta ölnél meg másokat?Bekerülsz hamarabb a kórházba akkor is ugyan az lenne mintha nem lennél ott.Ha meg ha búcsuzni sietsz be akórházba akkor miért nem viselkedtél úgy az illetővel hogy tudja hogy fontos voltál neki?

Jó neked ezt te elintézed,mint minden mást mert csak kifizetsz egy büntetést és bele sza rsz hogy tulajdonképpen mit is csinálsz.Ha te kerülsz balesetbe és úgy alakulnak a dolgok ott már a pénzed semmit sem ér.

És még valami:Ki volt az a diló aki itt azt írta hogy jobb egy audi mint egy suzuki?Nem értem hogy miért egy suzukit említesz meg amivel max csak 160-nal ha szoktak is menni.Az ilyen embereket lehetne mondjuk hívni:Márkagyépés!!!

2013. ápr. 10. 12:45
 30/44 A kérdező kommentje:

Elismerem hibámat, már tisztában vagyok a tettem súlyosságával!!

Azokban a pillanatokban, nem érdekelt semmi, vagyis szinte magamon kívül voltam!

Aki volt már ilyen helyzetben, az szerintem tudja miről beszélek, nem kívánom ezt senkinek!

Hála Istennek Nagyapámmal minden rendben van!

Egyébként nem szoktam száguldozni, 14 éve van jogosítványom és ez idő alatt, 2 szabálysértésem volt (biztosnági öv, meg egyszer egy személlyel többet szállitottam)!

Nem fogok többet ilyet csinálni,de abban a helyzetben, csak az járt az eszemben,hogy mi hamarabb oda érjek!

Baleset nem történt és ennyi a lényeg, a múlton változtatni már nem tudok!

Inkább most az a legfontosabb, hogy a jogosítványom meg-e marad, mert munkámból kifolyólag, havonta 2-3-szor kell megjárnom Németországot!!

2013. ápr. 10. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!