Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire számíthatok 270Km/h-van...

SSđkan kérdése:

Mire számíthatok 270Km/h-van lefényképeztek az autópályán milyen büntetésre számíthatok?

Figyelt kérdés
Nem is a büntetés a lényeg, hanem a jogosítványomba kerülhet??
2013. ápr. 9. 23:32
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
a letiltást kb 5 perc kiszedni.
2013. ápr. 10. 00:17
 12/44 anonim ***** válasza:

De minek?

Én még csak 220al mentem ami a legtöbb volt,de szerintem az is veszélyes főleg hosszú távon ha megszokod,ugyanolyan mint a 150-160 észre sem veszed..

2013. ápr. 10. 00:35
 13/44 anonim ***** válasza:
62%
Ne haragudj, de ez nem indok arra hogy 270-el menj. Tökéletes felelőtlenség másokra nézve.
2013. ápr. 10. 00:55
 14/44 anonim ***** válasza:
35%

# 13 Ez nem indok ? És mi lenne az ?

Tavaly nyáron az édesanyám hajtott fának 80-al, miután felhívtak egyáltalán nem érdekelt semmi, csak az hogy mihamarabb mellette legyek. Én is mentem vagy 200-al és még csak nem is autópályán. Ha ez nem indok akkor semmi !

2013. ápr. 10. 01:20
 15/44 anonim ***** válasza:
65%
Nem, ez sem indok a száguldozásra. Egy részről mert a KRESZ szabalyaiba ütközik, másrészről magyarázd annak akit 200 al kinyírsz hogy bocsi de siettem. Vagy anyudnak ha magadat nyírod ki...
2013. ápr. 10. 01:41
 16/44 anonim ***** válasza:
57%

Azért az is az igazsághoz tartozik, hogy az esetek 90%-ában nem a prémium márkák gazdái okozzák a baleseteket!!

Arról nem is beszélve, hogy sokkal biztonságosabb 160-nál pl. egy Mercedes, mint 80-nál egy Suzuki.

Amúgy a 270km/ó az valóban sok,

főleg az ócska magyarországi utakon.

Viszont pl. Németországban 200 körüli tempómnál is még úgy húztak el mellettem sokan, mintha álltam volna.

2013. ápr. 10. 03:59
 17/44 anonim ***** válasza:
38%

Ezért jó vaskos számlát kaphatsz vagy be is vonhatják a jogsidat!

ha 270km/h-val mész és lefényképeznek,akkor meg is érdemled hogy jól megvágjanak és el is tiltsanak.Akkor kellett volna ezen gondolkozni mielött kihuzatod a géped.És ha annyira rajnak érzed magad akkor miért nem mész ki inkább versenypályára?Vagy ahoz kevés vagy?

2013. ápr. 10. 04:56
 18/44 anonim ***** válasza:
36%

Igen ahhoz kevés, de ezt nem is lehet az ilyeneknek megmagyarázni. Pályán száguldozzon, nyírja ki ott magát az senkit nem érdekel, csak ne legyen olyanok közelében akik normálisan próbálnak közlekedni. Jaaaaa, hogy csak egyenesben van ész nyomni a pedáldt? Nah ahhoz nem kell sok ész.

És nem, nem fogod soha megmagyarázni semmivel hogy miért kell 270 el tolni a fostalicskát.

2013. ápr. 10. 08:12
 19/44 anonim ***** válasza:
88%

Azért itt egy link hogy választ is kapj a kérdésedre.

[link]

2013. ápr. 10. 08:13
 20/44 anonim ***** válasza:
93%

19: már megbocsáss, de kapott választ. Én írtam be, a második az. A piroskéz-lovagok megint tombolnak, s egymás után kerülnek be hülye megjegyzések, ami nem is a kérdéshez tartozik. Hát akkor én is színesítem a választékot eggyel.

Budapesti vagyok. Kolléganőm apja pécsi. A kiindulási alap ugyanez. Szívrohammal vitték a papáját kórházba Pécset. Kolléganő a féléves babájával és a mamájával bevágták magukat a kocsiba, tűz le Pécsre. Balesetet szenvedtek út közben, mindhárman meghaltak. Mind utóbb megtudtak, a papa már akkor halott volt, amikor ők elindultak.

Azért azt a kérdező javára írom, hogy belátta, hibázott.

2013. ápr. 10. 09:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!