Ha lefenykepeztek mire szamithatok?
Figyelt kérdés
A helyzet a kovetkezo: Angliaban elek, par honappal ezelott, volt egy piros lampam. Igazabol megalltam, de hat lefenykepztek, kifizettem a buntetest, es allitolag 3 pont. Na, ma volt egy olyan helyzet, hogy lehet megint atmentem a piroson. De nem vagyok benne biztos. Ha megis, mire szamithatok? Ujabb pont, vagy valami komolyabb mar? Az itteni szabalyokat nezik, vagy az otthoniakat?
Volt valaki hasonlo helyzetben, akar itt kint?
Koszonom a valaszokat!
2012. febr. 23. 18:39
2/6 A kérdező kommentje:
Hej, mik vannak, erre nem is gondoltam...:)Meg valaki valami hasonlo ertelmeset?
2012. febr. 24. 03:43
3/6 Napkiraly válasza:
namost angilában vagy magyarországon? ez a fő kérdés.
4/6 A kérdező kommentje:
Angliában.
2012. febr. 25. 16:00
5/6 Napkiraly válasza:
Magyar kocsival? Magyar állampolgár vagy? Én röhögnék a helyedben egy nagyot
6/6 A kérdező kommentje:
Angol kocsival magyar állampolgár. Hát, igen én is hallottam, hogy nem tettek rá pontot, mert többe kerül, hogy haza küldik, meg minden. De, azért fél az ember. Nem?
2012. febr. 26. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!