Tudom nem könnyű ha valaki kórházba kerül,de legközelebb ne viselkedj ilyen felelőtlenül!Lehet németországban megengedett a száguldozás,de ott olyanok is az utak.
Pénzbírsággal úgy is megúszod,de ha legközelebb ilyen van és elütsz egy olyan kislányt aki véletlenül a pihenőből valami oknál fogva kikeveredik akkor az már nem bírság lesz.
2013. ápr. 10. 14:36
32/44 Napkiraly válasza:
Az autó üzembentartója kap egyszer egy 300ezres közigazgatási bírságot. Ezt be fogod fizetni.
Aztán meg fogod ígérni hogy többet nem mész 270nel.
Párhuzamosan fog indulni egy szabálysértési eljárás. Ebben az eljárásban a gépkocsi üzembentartóját fogják felhívni tanúvallomásra. Ebben az eljárásban már nem lehet pénzbírságot kiszabni, de gépjárművezetői engedélyt be lehet vonni. Ha megígéred hogy többet nem csinálsz ilyet privátban megírom a többit.
2013. ápr. 10. 21:59
33/44 A kérdező kommentje:
Nem csinálok többet ilyet, most sem csináltam volna, de mint már leírtam ilyen helyzetben nem tudtam mérlegelni a dolgokat!
2013. ápr. 10. 23:11
34/44 bp1985 válasza:
Ha 250 a max sebessége az autónak, akkor te hogyan mentél vele 270-et?
2013. ápr. 12. 22:53
35/44 anonim válasza:
Ja és akkor még veszélyesebb nagy sebességgel menni ha az ember ideges vagy aggódik mert a figyelme ilyen érzelmi állapotokban nem 100 százalékos az embernek ,szóval még ez is rá tesz egy lapáttal
2013. ápr. 12. 22:58
36/44 A kérdező kommentje:
bp1985 Te nem tudom miről beszélsz hogy 250 Km/h a kocsi végsebessége, honnan szedted ezt a hülyeséget ezek szerint Te még nem ültél ilyen kocsiba a fedélzeti kompjuterből ki van ütve a szabályzása a sebbeségnek!!
2013. ápr. 12. 23:03
37/44 anonim válasza:
Miért van kütve a sebességkorlátozás a kocsiból?Minek?
2013. ápr. 12. 23:20
38/44 anonim válasza:
Ha ki van ütve, akkor visszavonom, amit a belátásról írtam. Máskor nem csinálsz ilyent, mondod. De akkor miért is van kivéve a korlátozás? Ha soha nem akarok gyorsan hajtani, akkor a megengedett maximum közel kétszerese miért okoz gondot?
2013. ápr. 13. 07:03
39/44 bp1985 válasza:
Te nem tudom miről beszélsz hogy 250 Km/h a kocsi végsebessége,
Az audi honlapjáról...
2013. ápr. 13. 09:52
40/44 anonim válasza:
Amúgy csak szólok, hogy a legtöbb ilyen autó papiron van csak korlátozva, a valóságban simán átlépi a 250 km/h-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!