Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tegnap este rámentem éjszaka...

Tegnap este rámentem éjszaka véletlen az M1-esre, de a kamerák utáni első kijáraton ki mentem, számíthatok büntetésre? Természetesen nem volt matricám. Biatorbágy felé mentem rá.

Figyelt kérdés
Mennyibe fog ez nekem fájni?

2014. máj. 23. 12:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
villogós autó meg matrica ellenőrzés....háhá mennyi tudatlan....
2014. máj. 23. 22:40
 22/30 anonim ***** válasza:

"A villogós autó, a teherautókra kirótt e-útdíj fizetését ellenőrzi, mert nekik nem csak autópályán kell fizetni. Autópályákon telepített kamerák vannak. Mi értelme lenne autóba tenni ugyanazt a kamerát, amit lehet fixen is szerelni plusz embert fizetni aki autózik, megy ugye autót ezért fenntartani?"

Pl azért , mert horribilis összeg kiépíteni a kamerarendszert. Ezért épül a HUGO új rendszere is baromi lassan. Már a kamionos e-útdíj előtt is voltak matricakontrollos kocsik pl az M5-M7-esen.

és igen, ezek is sárga villogós kocsik, most spricc lőtt mellé :P

2014. máj. 24. 01:46
 23/30 anonim ***** válasza:
biztos. de azt hogy nincs fix kamera, azt nem hiszem. még akkor se ha sárga villogós autó van a pályán.
2014. máj. 24. 11:52
 24/30 anonim ***** válasza:

Annyira nem követem ezt mostanság. Az M3-M30 Miskolcig kamerásan telepítették építették, de tovább már szerintem nincs ( én még nem láttam). Egy időben telepítettek konzolra kamerákat az M7-re is (2007 környékén) nem kizárt, hogy az is végig kamerás.

Viszont a HUGO bevezetése előtt ugyanúgy voltak kontrollkocsik az M5-ön, M7-en és az M1-en is. Ha van kamerás rendszer, akkor felesleges lett volna kitelepülni.

2014. máj. 24. 12:15
 25/30 A kérdező kommentje:
friss jogsis vagyok, nem sűrűn jártam előtte autópályán , nem hiszem, hogy én voltam az első aki rátévedt. Ki van jelölve, hogy ne vigyen fizetős útra,de túlmentem a lehajtón, mivel lefagyott ez az átok, ezért rá KELLETT térnem az autópályára, és nem mentem fel se felüljáróra és nem is jöttem le felüljáróról, és mivel nem tolathatok vissza az egyirányú útról az autóútra, ezért mentem egyenesen, mert mást nem tudtam tenni..
2014. máj. 25. 22:34
 26/30 Zsebvirág ***** válasza:
Ez érdekes, itt egyetlen egy út a városba az autópálya, a közutak 30 vagy annál több km-es kerülőt jelentenek és kezdő jogsisként már csak akkor ,,tévedtem rá" az autópályára miután kiváltottam a matricát...
2014. máj. 26. 14:37
 27/30 anonim ***** válasza:
Tegnap mentem az M5 kecskeméti elkerülő szakaszán ott kamerázott a villogós autó a parkolónál. Minek? Hiszen az éppen egy ingyenes szakasz.
2014. máj. 26. 15:59
 28/30 anonim ***** válasza:
27-es, személyautó számára igen...
2014. máj. 26. 16:05
 29/30 anonim ***** válasza:

# 27/27

kinek ingyenes?

D1 kategóriának?

2014. máj. 26. 16:06
 30/30 anonim ***** válasza:
No, akkor ebből következtethető ki hogy a villogós autó a kamionokat lesi.
2014. máj. 26. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!