Tegnap este rámentem éjszaka véletlen az M1-esre, de a kamerák utáni első kijáraton ki mentem, számíthatok büntetésre? Természetesen nem volt matricám. Biatorbágy felé mentem rá.
"A villogós autó, a teherautókra kirótt e-útdíj fizetését ellenőrzi, mert nekik nem csak autópályán kell fizetni. Autópályákon telepített kamerák vannak. Mi értelme lenne autóba tenni ugyanazt a kamerát, amit lehet fixen is szerelni plusz embert fizetni aki autózik, megy ugye autót ezért fenntartani?"
Pl azért , mert horribilis összeg kiépíteni a kamerarendszert. Ezért épül a HUGO új rendszere is baromi lassan. Már a kamionos e-útdíj előtt is voltak matricakontrollos kocsik pl az M5-M7-esen.
és igen, ezek is sárga villogós kocsik, most spricc lőtt mellé :P
Annyira nem követem ezt mostanság. Az M3-M30 Miskolcig kamerásan telepítették építették, de tovább már szerintem nincs ( én még nem láttam). Egy időben telepítettek konzolra kamerákat az M7-re is (2007 környékén) nem kizárt, hogy az is végig kamerás.
Viszont a HUGO bevezetése előtt ugyanúgy voltak kontrollkocsik az M5-ön, M7-en és az M1-en is. Ha van kamerás rendszer, akkor felesleges lett volna kitelepülni.
# 27/27
kinek ingyenes?
D1 kategóriának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!