Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 40l benzin 1l olaj keverésnél,...

DiliBogyoO kérdése:

40l benzin 1l olaj keverésnél, lehet valami baja a benzinmotoros fűkaszának ha 4L benzinhez véletlen 2 decit öntöttem? Vagy csak annyi h max jobban füstöl?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz.
2014. ápr. 8. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

No para!Füstölni fog mint állat! :)

Ha szintetikus olajat használsz akkor semmi baja nem lehet ha viszont ásványit,ott több gond is lehet mert az elnem égett olaj az csak bekoszol mindent.

2014. ápr. 8. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:
hát valami Lubricants 2 ütemű motor olajal kevertem annyira nem értek hozzá :D de amikor kipróbáltam nem füstölt kicsit se
2014. ápr. 8. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

semmi gond nem lesz

toljad neki ezerrel:DDD

2014. ápr. 8. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
54%

2t gépeknél fontos hogy szintetikus keveréket használj.Drágább mint az ásványi meg mint az arol 2t ,de ha akarod hogy hosszabb és problémamentesebb legyen az élettartama akkor érdemes fulszintetikus olajat használni.

Én pl a makita olaját használom kb 2 ezer egy liter,ha nem olyat használok akkor unixban veszek repsol scooter olajat.A castrolt nem ajánlom ,megy azzal is csak másabb ,silányabb.

2014. ápr. 8. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
40-es helyett 20-as keveréket csináltál, igazából nem lesz gond belőle a füstölésen kívül.
2014. ápr. 9. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!