Melyiket válasszam Chiptuningot vagy Porlasztókat egy turbó-dízeles kocsihoz, hogy jobban gyorsuljon?
Figyelt kérdés
Melyiktől menne jobban a gép? Előnyök-hátrányok? És az igaz hogy kisebb lenne a kocsi fogyasztása?2014. máj. 13. 14:05
51/61 A kérdező kommentje:
Utána néztem hogy pontosan milyen motor is ez és ezt találtam: " Honda-Perkins fejlesztésű, 2000cm3, 8 szelepes dizelmotor, turbofeltöltő töltőlevegő visszahütő. Közvetlen gázolaj befecskendezés.
Tehát TURBÓS!!! És nem "szívódízel" amit egyesek itt mondanak!
2014. máj. 14. 10:20
52/61 anonim válasza:
ma 10:20
Buta vagy, kérdező. Mint a tök. Ennyi legyen már elég belőled. Unjuk már nagyon a burád.
53/61 anonim válasza:
Ebben van egy kis csúsztatás. A motor Rover és Perkins közös fejlesztés amit a Powertrainnél gyártottak. A Hondának annyi köze na hozzá, hogy az Európában a Rovernél gyártott Accordok és Civic-ek is megkapták.
54/61 A kérdező kommentje:
52: Ha annyira unod akkor minek dumálsz bele húz innen mert nem vagyok kíváncsi a baromságodra! Nincs jobb dolgod!
2014. máj. 14. 10:44
55/61 A kérdező kommentje:
53: Dehogy ebbe eredeti Honda motor van mondták is már sokan nézz utána a neten is!
2014. máj. 14. 10:45
56/61 A kérdező kommentje:
Itt téma lezárva néztem több oldalon is róla az infót. Ez TURBÓ-DÍZELES, ami gázolaj befecskendezős(benzines injektorhoz hasonló)! Végre megbizonyosodtam hogy nem "szívódízel"! Ilyen hülyeséget!!!
2014. máj. 14. 10:59
57/61 anonim válasza:
Utánanéztem. Abban az érában nem is nagyon volt a Hondának dízel motorja. Az első saját fejlesztésük a Honda N motor volt, amit mi halandók csak i-CTDi-ként ismerünk. Ez 2004-től van a piacon :)
58/61 anonim válasza:
Kérdező, biztos van az interneten olyan ember aki ezzel foglalkozik, azt kérdezd meg. Mert ha itt kapsz válasz és hülyeségnek tartod akkor minek kérdezted?
59/61 A kérdező kommentje:
Mert nem az volt a téma hogy most milyen dízel mert azt már tudtam! Hanem a fenti kérdés!
2014. máj. 14. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!