Melyiket válasszam Chiptuningot vagy Porlasztókat egy turbó-dízeles kocsihoz, hogy jobban gyorsuljon?
Na, akkor azért!
Én is csodálkoztam, hogy egy 2 literes turbódízel csak 110 lóerőt tudna?!
Az enyém 1.7-es, már nem új, de 125 lóerőt tud mindenféle utólagos tuning nélkül. Nekem, közlekedésre ez is bőven elég, nem arra kell, hogy a Janit játsszam a lakótelepen.
___________Egy 1.9 TDI-ből rendes körülmények között nem lesz 250 lovas autó. Egy modern 2 literes turbós dízel is 170 ló környékén tud (a BMW 325d 4 hengerese 218 ló). Akkor ____________
Azért írtam kb 1misi nem egy 80K-s programozás.
És nem ritkák a 300 ló feletti 1.9 tdik
-k sem.
Ma már a 1.6 dízelek is 140 ló környékén vannak.
110 lovas SDI ?
" Azért egy VW TDI-nél a 100 ezer km nem számít tartósnak"""
Már 180 lóra húzott 1.9 tdi passat-nál is túl optimista a 100.000km
Igen szériába nem ritka a 500.000km feletti futás.
Az mondjuk tényleg érdekes hogy egy 2 literes SDi 110 lovas, ugyanis a Golf V-ben volt utoljára SDi motor, abban is 75 lovas volt csak. Az 1.9 TDI volt 110 lovas a VW-csoportnál.
Azért az elég komoly hogy úgy akarod tuningolni az autót hogy azt sem tudod pontosan milyen motor van benne. Egyáltalán milyen autó ez, ha szabad tudni?
"és egy hülyével kevesebb marad az utakon."
*egy dízeles hülyével
26-os kommentelő: Ez egy Rover 420 2.0 SDi! Én tudom hogy turbós mert olyan jól megy mint egy benzines én tudom mert én vezetem!
28-as kommentelő: Te inkább meg ÁSD EL MAGAD!!! fszkalapokra nem vagyok kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!