Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg ennyire ciki?

Tényleg ennyire ciki?

Figyelt kérdés

A szüleimtől kaptam egy 3 ajtós 993 ccm-es swiftet két hete.Azóta mindenhonnan csak a gúnyos megjegyzéseket kapom miért vacak szuzukit kaptál mikor régi astrát II-III-as golfot is vehettek volna neked az árából.Ja meg az úgyis meghalsz benne dumát is sokszor előhozzák!

Nem tudom mi bajuk van a suzukival én mindenesetre örülök hogy vetek nekem valamit és fenntartási költségeket is az őseim állják. Nekem csak a tankolásra kell költenem az ösztöndíjamból.

2014. ápr. 13. 11:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy 973 ccm-es Corsa B-m van, néha kapom az ívet én is, hogy pl miért nem nagyobb motorral vettem, vagy miért nem vettem Golf-ot stb.

De többnyire elengedem a fülem mellett.

A B Corsa-s haverodnak nyugodtan megmondhatod, hogy a te Swifted és az ő autója egy kategória, és ugyan annyi esélye van megdögleni benne mint neked a tiédbe, mert a Corsa se egy életbiztosítás.

Mondjuk én nem kaptam, hanem vettem, és én állom a fenntartást és az én nevemen is van, 20 évesen ösztöndíjból és egy kis mellékesből ügyesen fenntartható, annyi pénzt még a tankolás se visz el hogy másra ne jusson egy hónapban, szóval nem tudom egyesek mit pampognak, sokuknak még jogsijuk sincs, nem hogy saját fenntartású autójuk.

Úgyhogy nem ciki!

2014. ápr. 13. 11:39
 12/25 anonim ***** válasza:
50%

ha nem 1,4es a corsája akkor mérjétek össze...

elmentek egy elhagyatott aszfalt útra ami elég széles 2 kocsinak és gyorsulási versenyt rendeztek,

pakolj ki a versenyre minden plusz súlyt..(pótkerék,...)

2014. ápr. 13. 12:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük, féltékenyek. Tudják hogy a Swift jobb vétel mint az övéké. Biztos jobb állapotú a tied mint az övéké. Mellesleg az egyik legmegbízhatóbb autó.
2014. ápr. 13. 12:44
 14/25 anonim ***** válasza:

Ilyen árkategóriás autóknál tök mindegy, hogy golf, corsa vagy swift...

Csak azért szólogatnak be, mert debilek. Majd ha bármelyik saját erőből vesz egy rendes autót akkor dumáljon...

2014. ápr. 13. 12:48
 15/25 anonim ***** válasza:

Hülye nép a magyar, ne foglalkozz vele. Ebben az országban mindenki féltékeny mindenkire, mindenki azt lesi, másnak mije van, és nem bírják ki, hogy ne gúnyolódjanak - sokszor alaptalanul. Ez van, ezt kell szeretni. Ilyen országba születtünk.

Máshol tök mindegy, milyen kocsija van az embernek, ha gurul, van benne kormány, motor, váltó, meg 4 kerék, már okés. Itt nem. Mintha lenne különbség két 20 év körüli, azonos kategóriájú kocsi között.

Én is kapom sokszor a megjegyzéseket a 22 éves Polo-mra, de marhára nem érdekel. És igen, általában az mondja leginkább, aki busszal jár. Ha nem tetszik, ne nézzen rá, ne üljön bele. Nekem nem lesz rosszabb ettől.

2014. ápr. 13. 12:56
 16/25 anonim ***** válasza:

Egy régi szar, rozsdás 2-3-as Golf, ezerszer cikibb ennél.

2-es konkrétan egy papírdoboz, még a Swiftnél is gyengébb a kasztnija. A futóműről, fékrendszerről ne is beszéljünk. A Suzuki fényévekkel jár előtte műszaki tartalomban.

Ezt mutogasd a sok okostojásnak:

http://www.youtube.com/watch?v=HTt4F0xNqGg

2014. ápr. 13. 13:04
 17/25 anonim ***** válasza:

#16! mert a suzukin egy karc se esett? 0:40-

https://www.youtube.com/watch?v=Gt-EZkXpWds

legalább annyira szétgyűrődött....

2014. ápr. 13. 13:08
 18/25 anonim ***** válasza:
Ja csak NCAP-n 64 km/h-val megy a frontális ütközés, nem 82-vel.. :D
2014. ápr. 13. 13:37
 19/25 anonim ***** válasza:
szar a G2, nyomorult vagy, aki irta, nem azom van, de a G2-3 igen jo autok!
2014. ápr. 13. 14:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Te jjó Isten! Igen, ez nagyon gáz, süllyedj el szégyenedben! Mit törődsz vele, mit mondanak, beszéljenek, amit akarnak, ne hagyd, hogy meggátolják az örömödet!
2014. ápr. 13. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!