Azt hallottam sokan kinézik azokat akiknek van egy régebbi golfjuk, Matizuk, swiftjük, és akkor "vááá de tuningolom! " és leülteti, meg felnik meg minden. Mi az ami még nem szégyen?
Szóval azt mondják gáz aki ilyen matizt ültet, meg belerak mélynyomót, meg morog a kocsi a dobtól.
Mi az, ami még nem gáz, és ízléses lehet tőle egy kocsi?
Xenon égők, króm lámpák fekete autó ablak fólia, az még jó is?
Tuningolja, de 2000-ért tankol a kúton, téligumit csak reklámban látott, de vagány mert akkora hangja van a 800 ccm-es centrifugának mint egy vadászrepülőnek.
Ilyen autót nem kell tuningolni, tudjon bele tankolni mindig, legyen normális állapotban, aztán ha mindez megvan, tegyen rá egy méretbeli, vagy egyel nagyobb könnyűfémfelnit.
Aki meg bohócot csinál magából, azon meg csak röhögni tudok.
Ízléses tuningolást bármilyen kocsin szívesen néz az ember. Mindegy, hogy az Swift, vagy Matiz, vagy akármilyen másik olcsó, régi kocsi, ha szépen van megcsinálva, csak előnyére válik.
Nézd meg pl ezt a Matiz-t, szerintem szépen mutat: [link]
Ellenben ez ocsmány, és nem Matiz-hoz való: [link]
Vagy itt van ez a Swift, elég randa: [link]
De ez szerintem jól sikerült: [link]
Ja,és még valami. Attól, hogy ilyen kocsija van, még nem biztos, hogy 2000-ért tankol (de ha igen, kinek mi köze hozzá?), és ki tudja, lehet, hogy 2x ennyibe kerülő kocsit is gond nélkül fenntartana. Csak neki ez tetszik, ezt szereti, ezzel jár szívesen.
ha igényes a tuning és nem egy ócska vas az alap akkor én nem nézem le.
a gond az hogy nagyon kevés igényes tuning van.
a hangcuccokat szeretem,nekem is nem sokára bele kerül a kocsiba a cucc de én a minőségre törekedek nem arra mint legtöbben hogy jó nagy hanggal zenéljek az utcára miközben a kasztni úgy rezonál hogy majd szét esik.
bele rakják a sz ar mély nyomót meg valami ócska erősítőt amire sok watt van írva aztán kész.utána meg hallgatja rajta a 128as mp3akat és dicsekszik hogy milyen király a rendszere.
ez a vicc kategória.
a tuning kipufogó az ócska vason meg kész poén,Miskolcon szinte mindig nevetem mikor elment mellettem egy 2es puntó és kis fordulaton olyan hangja volt mintha buborékot fújna a víz alatt.
volt vagy durva 65lóerő a vasba,nagy szükség volt a tuning kipufogóra.
Szerintem elég egy jó alufelni egy jó festés és zene minőségi cuccokból.
Bár a golfokat kiröhögöm én is.
Én személy szerint minden cél nélküli optikai tuningot szánalmasnak találok.. Öntapadós légbeömlő, karbonmintás matrica, racsing kormány, csavart küszöb, nagyi vidéki házából a tyúkól ketrecéből a rács felapplikálva a kocsi elejére, színes fékdob, vasalódeszka a kocsi hátulján... és még napestig sorolhatnám.
Undorító mind. Hozzáteszem, hogy úgy mondom ezt, hogy ezres swiftem van. Viszont nem pimpeltem szarrá, ez arra van, hogy egyetemistaként ha kell, akkor kocsival olcsón járkáljak. Ha élvezkedni akarok, akkor motorral megyek, abból van egy komolyabb darab.
Nem az autóval van gáz, hanem azzal, hogy a sok gyökér megveszi, mert ez van óccsóé', és ebből akar olyan autót csinálni, amiről majd azt hiszik, hogy most nyerte meg a pikes peaket.
Tuningold az autódat, de annak CÉLJA LEGYEN! Ne azért vagdosd szét a motorháztetőt, mer' a Halálos iramban is ezt láttad..
Messziről lehet látni, hogy az a szar kocsi valami pizzafutáré, nyóckercigányé, tizen-húszonéves jampié..
Én jókat nevetek rajtuk, baráti körömben egy sincs ilyen. Még az unokatesómmal se állok kb szóba, az is ilyeneket művel. Nem konkrétan azért nem beszélek vele, mert ezt csinálja a kocsijával, hanem aki ilyet csinál, az általában egy bizonyos értelmi szint alatt van, akikkel én nem találom a közös nevezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!