Tényleg ennyire ciki?
A szüleimtől kaptam egy 3 ajtós 993 ccm-es swiftet két hete.Azóta mindenhonnan csak a gúnyos megjegyzéseket kapom miért vacak szuzukit kaptál mikor régi astrát II-III-as golfot is vehettek volna neked az árából.Ja meg az úgyis meghalsz benne dumát is sokszor előhozzák!
Nem tudom mi bajuk van a suzukival én mindenesetre örülök hogy vetek nekem valamit és fenntartási költségeket is az őseim állják. Nekem csak a tankolásra kell költenem az ösztöndíjamból.
Fogadok, hogy azoknak, akik a véredet szívják, még autójuk sincs.
Nem ciki, miért lenne az? Persze, ha férfiként nőies autóba ülsz, mint a Spalsh, az kicsit tényleg furcsa, de hát a nők is beülnek a férfias autókba.
irigyek, ennyi + amit az első írt....gondolom a kedves haverjaidnak max rollerja van...
nekem egy favoritom van, amiért én a munkatársaktól hallom a megjegyzéseket (kb leszarom) - én nem vagyok eladósodva és a javíttatás sem viszi el a fizetésem ...megengedhetnék magamnak egy vadonatúj kocsit is, egy év alatt ki tudnám fizetni, de minek, a favorit olcsó, kényelmes, és simán kijön hozzá az Autóklub, ha kell :D
féltékenyek...
fogadjunk annak a legnagyobb a szája akinek nincs saját kocsija.....
Idióták a haverjaid, mivel jobb a régi szar 2-es meg 3-as golf mint a swift? Semmivel, csak most nagy divat lett belőle, minden idióta boyracer olyat akar...
A meghalsz benne történet meg az összes ilyen kategóriás autóra igaz, ha atombunkert akarsz, akkor valami nagy dög Volvot kell venni.
Amúgy az egyik - ha nem a - legjobb ár-érték arányú autó.
A töréstesztje tényleg nem a legjobb, ezért csak óvatosan hajts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!