Melyik a cikibb? "ócska régi" kocsival járni, vagy buszozni? Melyiket választanád?
Vártam az egyik megállóban, ahol voltak fiatalok, középsulis gyerekek, és jött egy srác ilyen 20-23 között volt, a Golfjával, nem tudom melyik az a régebbi amit sokszor látni.
És röhögtek rajta, hogy milyen gáz kocsival járt.
A kérdés: Melyik a röhejesebb a megállóban fagyoskodni, vagy "ócska ciki" kocsival közlekedni?
Kellene bárkinek is szégyelnie hogy akár egy 1200as Skodával jár 2013 ban?
A skoda még menő is lehet, a füstölő 3-as golf az már inkább cink.
A csávó gondolom húzatta és ömlött belőle a fekete füst, az ilyet mi is kiröhögjük.
Nekem egy 2002-es g astra van, de kívülről semmi tuning de ha beállna mellém egy dízel golfos hülyegyerek akkor meglepődne.
Azért ez vicces, hogy valaki a buszmegállóban a buszra várva, azon röhög, hogy a másik régi autóval kocsikázik. :D
Nekem is van egy megbízható tíz éves skodám, inkább járok ezzel ami az enyém mint egy újjal aminek a forgalmiját tíz év múlva kapom meg a banktól.
Forgalmiját akkor is megkapod, ha hitelre vetted :) A törzskönyvet kapod meg akkor, ha lejárt a hitel és rendezted a tartozásod.
Szerintem nem a kocsival volt a baj. Azon szoktak röhögni vagy megjegyzést tenni aki letekert ablakkal, ordító zenével megy még akkor is mikor már elkél a fűtés a kocsiba. És tapossa neki, repedt fazék hang, de menni nem akar. Az ilyet én is kinevetem (magamban).
Mit meg nem adnék, hogy 1200-as Skodám legyen :)
Skoda 1200.....
Szerintem te a vagy 120-asra gondoltál:
3# nagy a szad, van felenk 1 G1 kintrol kb a felni ami extra, nem Ocska csak mattult amugy. Nem tudom elkepzelni h a kocsiddal letolnad!
A hangja mar mutat vmit :) nem koppany stb... Elkuldte parszor elottem, kormol, de igen durvat megy hiddel!
Ezenkivul van par G1-2-3 amik 200LE kornyeke, fole. Mind sulyba, minde ben jobban alnak sztem nalad:)
Szerintem egyik sem ciki. Buszozni inkább csak kényelmetlen és időrabló elfoglaltság.
Én is buszoztam 29 évig. 17 évesen letettem a jogsit, de amíg nem tudtam egy olyan autót venni, amire mindig is vágytam és nem is volt feltétlenül szükségem autóra, addig inkább hanyagoltam az ilyen 200.000Ft-os öreg roncsokat és spóroltam.
Nem ciki egyik sem.
Annál inkább ciki az, amikor a buszra várva egyesek kiröhögik a másikat, mert neki régi kocsija van, közben meg sóvárognak bármilyen kocsi után.
Kedves 7-es a g astrám ott hagyná őket.
Dízel 200 le vs benzin 198 le (padon mért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!