Nagyon ciki régi Suzukival járni?
nem ciki
erre telik, akkor erre telik és kész
fogadok, hogy 18+ fiú vagy :D
Én amit tudok ezekről a kocsikról, inkább motorral járnék. Kocsiban meg ha japó akkor Nissan Almera. Az ényleg japán. Bár tudni kellene, hogy az a pár százezer az pontosan mennyi is, de ilyenre gondoltam: [link]
Jó kis kocsi, sokkal fejlettebb mint a Swift és egyszerűen megölhetetlen.Van egy arátomnak 1, építkezik már egy éve, ezért csak annyit csinálta rajta hogy mennyen (1 generátor eddig) és hiba nélkül megy. Pedig elég sűrűn húz 2 tengelyes utánfutót, meg meg is van pakolva meg nyomja is neki rendesen, de bírja. neki az 1.6-os van, de szerintem az 1.4-es sem lehet roszabb.
Szeretem az ilyen kényszeres hozzászólókat mint ez a nissanos,akinek életében nemvolt még autója.
"fú van egy haverom baráttyának és nagyonjó! A szuzuki az egy nagy szar..."
Szellemi szinted egy 6,5-7 éves gyermekével ér fel.
Csak tudnám mi a f@szért kell olyan kérdéshez hozzáböfögnöd,amiben nulla tapasztalatod van.
Menj,és a számítógépes játékokhoz füzzél hasonló értelmes kommentárokat!
# 9
"ha pályázni is akarsz akkor 1.3, ha csak város/főút akkor 1.0"
Nem GSXR, hanem egy Swift a téma;))
Egyébként nem ciki, ne vágj fel vele, mert akkor ciki, hogy van egy ótóm, aztán tessék.:) De egyébként szerintem nemciki, ugyan mit érdekel téged mit gondolnak mások? Egyébként meg errefussa punktum.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!