Nagyon ciki régi Suzukival járni?
OFF:
# 11
Tudtam ám, csak kibújt belőlem a mókamisi;)
Nos, amint a mellékelt ábra is mutatja, 200Ezerért már lehet jó állapotú példányokat venni. Ráadásul a választék is nagy!
Ha tényleg csak szaladgálós-hétvégi bevásárlós kocsi lenne, akkor én az 1.0-t javasolnám. Ami a kényelmet illeti. Hosszútávon elég kényelmetlen tud lenni (de ez majdnem minden hasonló árkategóriájú autóról elmondható), óránként egy pár perces pihenő nem árt. Pláne, ha telt házzal utazol (5 fő), akkor minden képen érdemes szünetet tartani. A csomagtartója szó mi szó, elég kicsi, de ha lehajtod a hátsó üléseket mindjárt több helyed lesz. Motorikusan szint elnyűhetetlenek, főleg, ha rendesen volt szervizelve.
Szerintem az a gáz, ha valaki vesz egy új kocsit hitelre, aztán évek múlva a bank meg elviszi, mert nem tudja fizetni! Mindenki olyat vesz amilyenre futja. A normális emberek nem nézik le a Suzukit! Sem, mint autót, sem a közlekedésben. Ha pedig ügyesen vezetsz, akkor pedig senki még viccből se fogja neked mondani, hogy: "Némmá! Egy újabb nyomorék Suzukis!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!