Középsuliba járok. Sokan kocsival mennek oda, jobbnál-jobb kocsikkal. ...
Ciki ha én egy suzuki maruti 800-al mennék, ami ráadásul nem az én "méretű autóm", mert 190cm vok így nem épp tágas belülről!? Én olyan kellemetlenül érezném magam...
Nem ciki.Középiskolában már az nagyon jónak számít ha egyáltalán van saját kocsid.
2012. máj. 17. 16:34
2/20 A kérdező kommentje:
LEhet, csak olyan zavarbaejtő tud lenni, hogy mindenki más opellal, fiattal, swifttel stb jár, én meg kicsi maruti
2012. máj. 17. 16:36
3/20 anonim válasza:
És miért foglalkozol mások véleményével? Én egy ideig Egy kék Simsonnal jártam, mindenki röhögött, hogy milyen gáz, hogy a parasztgyerek Simsonnal jár, a nagy arcok meg robogóval. Nem érdekelt. Én szerettem azt a motort, nem volt vele semmi gond. Most egy homok sárga Mz Etz 125-tel járok, és ugyanúgy néznek. Én nem menősködésre használom a járművemet, hanem közlekedésre. Ha valaki meg leszól ez miatt, akkor az a kis farka méretét próbálja ezzel kompenzálni.
2012. máj. 17. 16:42
4/20 anonim válasza:
Még a szine is ideális...:D
Nem csodálom hogy ezzel a szinnel és a magaságoddal kellemetlenül érzed magad:-)
Ha valaki nagyon cikiz azt lekenyerezed azzal hogy elviszed egy darabon.
De ha nem muszáj a kocsi akkor felejtő, nem az értéke maitt, hanem igy fognak rád emlékezni a 20. osztálytalálkozón is, a srác aki nem fért bele a benettonpiros marutiba.
2012. máj. 17. 16:43
5/20 anonim válasza:
nekem még jogsim sincs, nem hogy kocsim
19/f
2012. máj. 17. 16:46
6/20 anonim válasza:
Szerintem tökpoén:)
Én Ladával jártam,de jómessze parkoltam le a sulitól:)))))
2012. máj. 17. 16:52
7/20 anonim válasza:
Hülyéskedsz?
Én 26 évesen éppen azon gondolkozok, hogy Marutit veszek! Mert olcsó. Meg a fenntartása is az. Bár ez ebben a korban még nem érint sok mindenkit, mert úgyis apuci fizeti neki a benzint bele.
2012. máj. 17. 16:52
8/20 anonim válasza:
Mi a fontos? Villantani? Vagy gazdaságosan eljutni A-ból B-be?Ki nem sz@rja le ki mit mond? Nem vágom.
2012. máj. 17. 16:53
9/20 anonim válasza:
Mennyibe vettétek?
2012. máj. 17. 16:57
10/20 anonim válasza:
És ki fog lenézni aki a buszon tömörödik vagy aki az esőben ballag hazafelé? Középsuliban annak van "menő" kocsija akinek a szülei aláteszik,arra meg jobb ,ha nem veri magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!