Szerintetek ciki ilyen kocsival járni?
Középsuliba járok. Sokan kocsival mennek oda, jobbnál-jobb kocsikkal. ...
Ciki ha én egy suzuki maruti 800-al mennék, ami ráadásul nem az én "méretű autóm", mert 190cm vok így nem épp tágas belülről!? Én olyan kellemetlenül érezném magam...
Itt egy kép (a szín egyezik a miénekkel) [link]
Nekem a bringás fiúk jönnek be! (Jó a s.ggük... is...)
Az autóval nagyzolók meg előbb-utóbb elhíznak. És különben is, legalább egy lakást vegyenek már előbb és nem apucitól szedjék el az autót mindenféle rászolgálás és munkavégzés nélkül...!
Nem ciki, vagyis én még egyszer sem éreztem cikinek az ilyen helyzeteket, Tico-t és Suzuki Swiftet szoktam vezetni. Kit érdekel, hogy más mit mond? Mert engem nem.
Ha neked Maruti van és szereted akkor mi a baj? Nemkell másokkal foglalkozni. 18F
jaj köszönöm a sok bíztató választ! Igazatok van, lesza**om mások véleményét! :) Bár nem lesz könnyű, de ha kell megmondom a frankót! :)
Kösziii :)
Lany letemre egy szakadt kicsi mazdaval jartam (20eves) amirol tenyernyi darabokban pattogott le a festek. Fogtam egy festekszoro flakont es rakuldtem. Persze minden mosasnal ujabb retegek jottek le.
Amikor valaki beszolt, csak annyit mondtam, mi van irigykedsz a "konkretmetal" szinu kocsimra?
A vilag vegere elmentem vele, szerettem es hamar megtanultam, h nem szamit masok velemenye!
Te se foglalkozz vele!
Fejlemény: voltam vele suliban, és semmi gond nem volt. SOkan csodálkoztak "hogy én kocsival, csak így?" . Nagyon jó élmény volt. :)
Azóta meg már máshol is voltam vele :))) KÖSZÖNÖM :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!