Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ciki ilyen kocsiva...

Szerintetek ciki ilyen kocsival járni?

Figyelt kérdés

Középsuliba járok. Sokan kocsival mennek oda, jobbnál-jobb kocsikkal. ...

Ciki ha én egy suzuki maruti 800-al mennék, ami ráadásul nem az én "méretű autóm", mert 190cm vok így nem épp tágas belülről!? Én olyan kellemetlenül érezném magam...

Itt egy kép (a szín egyezik a miénekkel) [link]

2012. máj. 17. 16:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
40%

Nekem a bringás fiúk jönnek be! (Jó a s.ggük... is...)

Az autóval nagyzolók meg előbb-utóbb elhíznak. És különben is, legalább egy lakást vegyenek már előbb és nem apucitól szedjék el az autót mindenféle rászolgálás és munkavégzés nélkül...!

2012. máj. 17. 17:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem ciki!
2012. máj. 17. 17:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
"opellal, fiattal, swifttel " azok se különbek nyugi
2012. máj. 17. 18:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj ,hogy kapott ,hanem ,hogy felvág vele és lenézi a másikat miközben semmit nem tett le az asztalra.
2012. máj. 17. 18:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
én örülnék hogyha egyáltalán kocsink lenne....régebben volt egy kis trabink amit nagyon szerettem, de sajna apám bevitte a bontóba a tudtom nélkül...pedig most el ehetne járkálni ide-oda...szerintem örülj hogy van autótok...nekem mindent busszal kell megtennem...mindenhova...mindent buszon cipelünk...kicsit parasztos, de aki beszól annak mindig mondom hogy akkor vigye haza nekem oszt ne dumáljon....szóval szerintem örülj neki hogy mivel furikázni
2012. máj. 17. 19:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem ciki, vagyis én még egyszer sem éreztem cikinek az ilyen helyzeteket, Tico-t és Suzuki Swiftet szoktam vezetni. Kit érdekel, hogy más mit mond? Mert engem nem.

Ha neked Maruti van és szereted akkor mi a baj? Nemkell másokkal foglalkozni. 18F

2012. máj. 17. 21:10
 17/20 anonim ***** válasza:
az a lényeg, hogy a célnak megfelel
2012. máj. 17. 21:30
 18/20 A kérdező kommentje:

jaj köszönöm a sok bíztató választ! Igazatok van, lesza**om mások véleményét! :) Bár nem lesz könnyű, de ha kell megmondom a frankót! :)

Kösziii :)

2012. máj. 18. 18:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Lany letemre egy szakadt kicsi mazdaval jartam (20eves) amirol tenyernyi darabokban pattogott le a festek. Fogtam egy festekszoro flakont es rakuldtem. Persze minden mosasnal ujabb retegek jottek le.

Amikor valaki beszolt, csak annyit mondtam, mi van irigykedsz a "konkretmetal" szinu kocsimra?

A vilag vegere elmentem vele, szerettem es hamar megtanultam, h nem szamit masok velemenye!

Te se foglalkozz vele!

2012. máj. 18. 19:52
 20/20 A kérdező kommentje:

Fejlemény: voltam vele suliban, és semmi gond nem volt. SOkan csodálkoztak "hogy én kocsival, csak így?" . Nagyon jó élmény volt. :)

Azóta meg már máshol is voltam vele :))) KÖSZÖNÖM :)

2012. máj. 26. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!