Szerintetek "ciki" egyedül járni színházba?
Figyelt kérdés
Igazából engem nagyon vonz a színházak világa,mint néző. A környezetem viszont abszolút nem ilyen, a páromat sem érdekli különösebben. Rákényszeríteni pedig senkire sem akarom, tényleg ne jöjjön illemből, ha tudom, hogy nem szívesen. Sőt,én gyakran látogatnám, tehát nem évi 1-1 alkalomról lenne szó. Mindenkinek más a hobbi, én erre szánok pénzt, a barátnőim meg megint másra. Szerintetek kellemetlen egyedül menni?2012. máj. 17. 15:21
1/13 anonim válasza:
Nem, csak a szünetekben kellemetlen kicsit, amikor mindenki beszélget, te meg nem tudsz kihez szólni. meg utána, ha nem tudod kivel megbeszélni, amit láttál.
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Mentem már én is egyedül,és mégis túléltem a szüneteket. Az meg, h utána nem tudod kivel megbeszélni, hát, ugyanez lenne a helyzet,ha olyannal mennél, akit nem érdekel.
Inkább járj egyedül, minthogy abszolút ne menj! :)
3/13 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok a kiállítás-látogatással a párom meg a koncertekkel. Így elmegyünk sokszor külön is, egyáltalán nem tartom cikinek. Persze együtt jobb, de nem azért mert úgy nem ciki :)
4/13 anonim válasza:
Már miért lenne kellemetlen? :) Azért mész el, hogy lásd és élvezd az előadást, nem azért hogy szünetekben fecsegj és a végén megbeszéld... A szünetekben szépen vársz egy kicsit, s ha vége hazamész. :) Igazad van, tényleg nem jó ötlet olyanokkal menni akik nem érdekeltek a színház világában. Egyrészt pénz kidobás, másrészt szerintem jobb egyedül megnézni. :) És ki tudja: egyszer talán találsz egy hasonszőrű magányos lelket, akivel megoszthatod a színházi élményeket. :D Tehát nem ciki.
5/13 A kérdező kommentje:
Hú,köszönöm a kedves válaszaitokat,megerősítettetek :)
2012. máj. 17. 15:32
6/13 anonim válasza:
Valld be hogy odavagy Nemcsák Károlyért mikor átviharzik meztelenül a színpadon, nekünk elmondhatod hogy erről szól az egész:P
8/13 A kérdező kommentje:
red4me- ezek az apró részletek csak ráadás! :)
2012. máj. 17. 15:50
9/13 anonim válasza:
dehogy ciki! en pl balett - es babeloadasokon voltam mar egyedul.En elveztem , a tobbi meg nem szamit.Az embereknek neha amugy is el kellene felejtenie az orokos masnak valo megfelelesi kenyszert.Szoval hajra.Kulonben is inkabb ez mint a diszko lelektelen vilaga.;)bar neha az is jo dolog.
10/13 anonim válasza:
Abszolút nem érzem kellemetlennek, az egyedül való színházba járást. Sőt! Alkalmat ad a zavartalan elmélkedésre. Szünetben sem kell feltétlenül beszélgetni. Néha annyi érdekes, extrém figura van egy-egy színházi előadáson a folyosókon, hogy külön szórakozás elnézegetni azokat is! ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!