Ciki mostanság városban Simsonnal járni?
Figyelt kérdés
Nagyon szépen fel van újítva, feket-fehér teljesen olyan mint a gyári. Nem robban le mert teljesen új motorikus állapotban van. Bukóm is elég jól néz ki, plusz van kesztyűm is. Nagyon égően nézhet ki?2011. febr. 6. 13:07
1/10 anonim válasza:
miért lenne, szerintem sokkal égőbb ha egy rossz robogóval járkálsz
2/10 anonim válasza:
szerintem teljesen jó. az előző válaszadónak igaza van!
3/10 A kérdező kommentje:
majd légyszi írjatok kort és nemet is! köszi!:-)
2011. febr. 6. 13:18
4/10 anonim válasza:
Meg melyik városra szól a kérdés ,mert Pesten ciki.
5/10 anonim válasza:
19/F, egyáltalán nem égő, bár nekem nincs simsonom mivel nagyon magas vagyok és néznék rajta valahogy ki, helyette MZ-m van.
6/10 A kérdező kommentje:
Miskolcon lakok, szóval odaszól.
2011. febr. 6. 13:42
7/10 anonim válasza:
Szerintem semmivel sem ciki.
az a ciki h mások fikázzák a robogokat.
valoszinü ő meg busszal jár xd
8/10 anonim válasza:
Én is Simsonnal járok, de nem gyári, ezért meg is nézik, nyáron is a többi motoros odajött megnézni, hogy "nídmá' tuning Simson" :)
Egyáltalán nem ciki Simsonnal járni, legyen az gyári vagy tuning.
9/10 anonim válasza:
Most komolyan érdekel, hogy az emberek mit gondolnak rólad? Menjél, használd, azt ennyi. Ha azt akarod, hogy mindenki le legyen nyűgőzve, vegyél egy legalább 1000cm3-es sportmotort... Szerintem bőven elég, ha te elégedett vagy a motoroddal. ÉS valóban a legcikibb amikor a robogóst, vagy simsonost szídja valaki! Mire fel? Hova a versengés? Menjetek együtt, fogjatok össze, szervezzetek túrűkat. Nem lenne jobb, mint fúj öreg roncs meg fúj biztos nem tud váltani a robogós....
10/10 anonim válasza:
Az a ciki, h ijeneken filózol.
A kérdésre válaszolva pedig a Simson az eggyik legjobb "kismotor", és ez magánvélemény: hogy aki robogót vesz, az már lemondott a motorozás élményéről,, hisz ott csak húzod a gázt és a fokozatnélküli autómata meg szépen kapcsolgat fel észrevétlenül. Egy babettás. ja és ha azt gondolnád h azon sincs normál váltó, abban csak 1 fokozat van:) /207-esről van szó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!