Simsonnal hogyan indulok el?
Figyelt kérdés
Nagyjából tudom, de azért mondjátok el, ha valamit rosszul írnák.
Kuplung be, üresbe teszem, berúgom.
Utána adok egy kis gázt, hogy ne fulladjon le, majd kuplung be, egyesbe teszem, és fokozatosan engedem ki a kuplungot és fokozatosan húzom rá a gázt.
Jól tudom?
2011. aug. 28. 21:31
1/15 anonim válasza:
ez szép meg jó, csak ne felejtsd el felengedni a kuplungot, mielőtt a berugókart lenyomnád, mert meglepetést tud okozni, mikor könnyedén lenyomódik, te meg elveszted az egyensúlyod.
2/15 anonim válasza:
indulásnál keress valami poros, kavicsos utat,tedd 1esbe, addig csavard a gázt ameddig tudod, és hirtelen engedd el a kuplungot.:D
4/15 anonim válasza:
tibikém, ez megy, látom. csak nem simsonos vagy?
6/15 anonim válasza:
én már 2 hete nem szinyózok:D most már 125 kawasaki:D boldog vagyok:D
7/15 anonim válasza:
ezt takarta a szebb jövő? 1 kawasaki?
8/15 anonim válasza:
kezdésnek kuplung ki,mert másképp nem tudod berúgni!
9/15 anonim válasza:
Úgy látom a simósok ,hülyék lettek mostanában!!
10/15 anonim válasza:
szerintem erre rájött volna magától is... úgy tudom a benzincsapot sem árt megnyitni, valamint enduróknál a gyújtáskulcsot bedugni (egyébként ez az utóbbit én is csak videón láttam gondolom az amire gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!