22 évesen szerintetek nem ciki?
Miért lenne ciki? Miért nézne le bárki is az autód miatt (akár egy Lada miatt)
Egyébként fenn tudod majd tartani?
Köszi a választ.
Persze, a fentartással nem lesz gond. Tudnák drágábbat is venni akár, csak kitűnni sem szeretnék, hanem hogy le se nézzenek, de ne is irigykedjenek. Tehát az arany középutat keresem :D Ez az autó bár olcsó, de jól megy, jó vezetni és a lényeges extrák is megvannak benne. Próbáltam mindkét motorral, a 2.8-as jobban megy, a 2.6-os viszont megbízhatóbb.
Én kombi 2.8-asban ültem (első generációs) és egy 2004-es, 2.4 sedan A6-ban (ezt volt szerencsém kipróbálni is).
Gyönyörűek az Audik, de nem vagyok jártas a motorjaikban. Ha a 2.6 megbízhatóbb, inkább azt vennék. Bár én újabbat vennék:)
Nagyon tetszenek, ha szereted az autót, nem fogod megbánni.
Egyébként miért passzolod el a Borát? Az is jó verda, ha pedig bevállt...
# 5
Nekem is nagyon tetszik a C6, gyönyörű, csak az már fiatalon kicsit talán fellengzős. Meg nem szeretnék egyből költekezésbe sem kezdeni, hadd alakuljanak a dolgok. Aztán vagy 3 év múlva, ha minden ok, akkor jöhet a C6... Még annyi előnye van a C4-nek, hogy szervizbe nem kellesz vinni, mert apám bármit megcsinál rajta, ez a specialitása. Tesómnak is volt egy V6-os, azt is ő szervizelte. Tehát csak alkatrészt kell venni (azt se mindig, mert begyűjtött egy fél autóra valót). :D
# 6
Igen a 6 henger az 6 henger. Természetesen felesleges, de azért megmozdítja a birtoklási vágyat az emberbe.
# 7
A C4 még nem annyira luxus autó, kb akkoriban zárkózott az Audi fel a BMW-hez meg a Mercihez. Bontott alkatrész jó áron van hozzá. Meg volt is apámnak, 5 éves volt az autó amikor megvette, elmondása alapján annyira nem volt vészes a fenntartása. Plusz még az a lényeg, hogy mivel olcsó, így kicsi az értékvesztése, tehát ha mondjuk egy évet hajtom és úgy döntök túl nagy a fenntartása és megszabadulok tőle mondjuk fél áron 500-ért, akkor is buktam egy 500-ast és még mindig vehetek racionálisabbat. Egyébként köszi a választ mindenkinek
Hülyeség, ezekhez az autókhoz már bontóban is megkapsz bármit fillérekért... a fogyasztás igaz, hogy 10-12 liter, de hát valamit valamiért, én is úgy vagyok vele, hogy inkább hallgatom a motort, mint a kávédarálót. Ismerősömnek egy 4.2-es V8 van, csak 10km-re lakik a munkahelyétől, így azzal jár dolgozni, elmondása szerint alig várja, hogy indulhasson dolgozni, mert minden reggel mosolyt csal az arcára mikor felhörög a 8 henger. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!