Az ciki, ha 25 évesen imádom a stílusos robogókat? és egyedileg épített yamaha aerox-al járkálok a városban? 50cm-as race henger a fogyasztás és szabály végett, így nem kávédaráló darab?
Valahogy 7 éve indult ez az imádat az egyedi aeroxok iránt,és 5 éve építgetem az egyedi kinézetű aeroxomat.
valahogy jobban szeretem mint a seatomat ...
szerintetek ciki?Nem a 16 éves remegőkezű 120 al száguldós tipus vagyok csak a stílusos robogót kedvelem...igaz egy fokkal erősebb mhr 50-es henger van benne.De nem a szokásos kávédarálónak lett megcsinálva.
Nem ciki, de kávédaráló lesz a népnek így is úgy is...
Mutass már képeket, mert én is bírom az aeroxot (pedig a ropogóket nem). :D
14/F
Egyik ismerősöm 25 éves és ő is szereti az 50-es gépeket. Most is van egy váltós gépe és nagyon szépen meg van csinálva.
Én is szeretem a robogókat, már gondolkodtam rajta h veszek egy újabbat és megcsinálom 70esre.
Előző vagyok.
Vegülis ha úgy is csak a városban járkálsz vele, akkor bőven elég az a henger meg karbi.
Dehogyis az!
és 14-18ig robogóztam F12-vel (csak egy rezó volt rajta de nagyon ment imádtam)
Eladtam 1-2 hónapja mert meguntam, gondoltam nagymotor jogsi, vagy váltós 50-es vagy 70-es v ilyesmi..és végül most ugy döntöttem, hogy veszek egy aeroxot, régen is tetszett nagyon, csak végül az f12-t vettem meg. Imádom a robogókat, én sem tudom mit szeretek bennük, de én is így vagyok vele. Ráadásul nem is vagyok olyan nagy motoros, elég nekem az 50-es robogó amikor jó idő van városban elszaladgálni vele meg elmenni néha 1-1 környező településre. Semmi probléma nincs vele, azzal meg végképp nem hogy 50-es. 70-es hengert csak rendszerrel éri meg használni, úgy meg mindennel együt elég húzós ára van, ráadásul kis karbival is azért nő a fogyasztás.
Szerintem amit érdemes tuningolni egy robogón, ha nem akarsz komolyabban belemerülni anyagilag: Kipufogó,variátor, egy olyan sportlégszűrő amit kordában tudsz tartani (nem kapja fel egyből a port stb, olajzósprével karban tudod tartani)
Nah kb ennyi, végképp nem ciki, hajrá!
U.I.Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak mások. Ha neked tetszik, csináld. (persze vannak bizonyos határok, követelmények:D)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!