Csajozos autónak melyiket?
Figyelt kérdés
Üdv. Csajozos autonak 2004-2010 es evjaratuakbol melyiket vegyem? Audi A8 , BMW M5 vagy S merci? Köszi a valszt am nyertem a penzt.2014. márc. 31. 02:52
11/39 anonim válasza:
Szerintem nyerjél még hozzá 500Ft-ot és akkor talán anyudnak meg apudnak is tudnál adni csokit.
12/39 anonim válasza:
A sorsjeggyel kapcsolatban lenne egy megjegyzésem. Biztos vagyok benne, hogy 1millió forintnál többet nem nyerhettél. Hogy miért, azt nem részletezem, esetleg akinek van kis sütnivalója, az kitalálja, miért.
13/39 anonim válasza:
Bármelyiket megveheted buragoból :), egyébként meg wartburgot ladát ilyesmit ajánalnék neked.
14/39 anonim válasza:
Sztem is kamu, de 3-asnak is körül kéne kicsit néznie. Ugyan hova fektetné be 5 évre a pénzt? Mert Mo-on egy Boci csokit se tudna venni a kamatokon.
15/39 A kérdező kommentje:
Irigy kutyak vagytok. Megveszem az audit es felszedem a csajokat
2014. ápr. 2. 14:48
16/39 anonim válasza:
Audi A8, de az új. Az jól néz ki és menő is. Olyan mint ha Iphone 5s helyett, Iphone 4-et vennél.
17/39 anonim válasza:
Kérdező szerintem a nyert pénzt elmeorvosokra fordítsd, hogy ápolják azt a retardált agyadat!
18/39 anonim válasza:
Ha nem 12-14 éves lennél, már rég betámadtál volna minket, hogy dehákikérem magamnak.
Vagy cigány vagy.
19/39 anonim válasza:
Felszedted a csajokat? És más izgalmas dolgot álmodtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!