Első autónak szerintetek: a suzuki sx4, dacia duster, ford kuga, audi a6?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok?
Crossover autók tetszenek. Audi a6 tudom nem tartozik közéjük, de hasonló audi a6-hoz is tetszenek. (nem vagyok gazdag, csak leírtam mik tetszenek illetve első autónak melyik felelne meg)?
2014. márc. 28. 20:57
1/11 anonim válasza:
Én elsőnek tavaly fiat puntot, 5 ajtóst vettem.
Nagyon klassz kocsi, 97-es, keveset eszik, olcsó a szerviz, én nagyon elégedett vagyok!
A legjobb, hogy nem kell eladósodni, mert a vételi ára is kitűnő!
2/11 anonim válasza:
A 3 reális jelölt közül én az SX4-et venném meg.
3/11 anonim válasza:
Egyértelműen SX4, a többi csak idézőjelben reális választás (a Duster azért került ki a körből, mert az inkább közelebbi rokonságban van a rendes terepjárókkal).
4/11 anonim válasza:
Nekem meg nem tetszenek a crossoverek, főleg nem az ilyen SX4 félék, úgyhogy az A6. A6-ból van Allrad Quattro is, az már olyan crossoveres.
5/11 anonim válasza:
Egyet értek a többséggel.
Ezek közül én is az sx4-re szavazok.
A felsoroltak közül ez a legolcsóbban fenntartható autó.
6/11 A kérdező kommentje:
...és mit szóltok az opel insignia-hoz?
2014. márc. 31. 22:31
7/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem crossover, de most ez is bejön főleg az opc-s aminek brutál ára van :)
2014. márc. 31. 22:31
8/11 anonim válasza:
A6. és utána nem is akarsz majd mást
9/11 A kérdező kommentje:
Az biztos, de annak már ára van!
2014. ápr. 2. 14:01
10/11 anonim válasza:
Első autónak 7 miliós kocsit 😂 maradj a játékautónál😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!