549 ezer???
Szerintem nézzél mást, ennyiből már autót tudnál venni, akár még egy G Astrát is.
Ennyiből kocsit is vehetsz.
Ezt meg ne vedd,ennyiből találsz fiatalabb suzukit is,ami nem ment ennyit.
550ért Swift? Mifelénk ezt mondják rablásnak.
1.3 16V-t ne, mert problémás motor. Ha erőset akarsz, 1.6.
Ráadásul hátul kurblis.
400 alatt lehet találni kis szerencsével full villanyablakos 300 alatt futott 1.3 Sedanokat, abban van hely is. Amúgy meg, tanulni, pár harci sebet összeszedni, inkább a 200 ezres kategóriát nézném, valami minimál felszereltséggel.
Miért rablás?
Utolsó melyik autóból kapsz 500.000-ért olyat ami 2003 évjáratú és nincs agyon ütve. A swiften kívül nem sok olyan autó van amiből fél misiért 10-11 évest lehet venni,normális állapotban!
És miért problémés érdekes módon a rokonságban is van ilyen 16V-es swift és semmi baj nem volt sose a motorjának.
A benzines G astráknak is problémás állítólag a motorja bezzeg azt meg mindenki ajánlgassa ,hogy milyen faxa autó mert opel!
Na látod ezért nem adok én semmit holmi mendemondákra mert a szomszéd ezt meg azt mondta alapokra nem lehet adni.
Olyan autó meg egyébként nem létezik aminek ne lenne valami típushibája ami idővel előjön rajta!
Utolsó te honnan szabadultál ki?
Én már úgy képen vágtalak volna a trágár beszédért és a köpködésér ,hogy a fal adta volna a másikat.Sőt még a renultodat is köréd csomagoltam volna. Te nagyon trokhár ember lehetsz,ha valakit az autója alapján ítélsz meg!
Hát persze autója alapján ítélek mert akinek régi autója van az egy senki a szemembe föleg suzuki az megbízható ! Milyen már megbízható autót venni ?
Igenis leköpöm a suzukisokat meg leelözöm öket bármikor mégha látom is,hogy épp ott kell lekanyarodnom suzukisok 40-nel mennek városba 50 helyett !
Meg azok kis emberek le kell öket nézni mert akkor nem vagy magyar !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!