Mit gondoltok azokról a fiatalokról akik kispolszkit, Trabantot, Wartburgot, Ladát, Daciát, régi Skodát vesznek és szépen felújítják és olyanokkal járnak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 23:09
41/46 anonim válasza:
hagyjátok ezt a napkirály fenegyereket, csak kötözködni akar. Lefogadom hogy a pofáján kívül semmije nincs, max egy biciklije. Képtelen felfogni hogy ez nem arról szól hogy egy Ferrari vagy Bugatti szintű kocsija legyen az embernek... nem kell foglalkozni vele
42/46 Napkiraly válasza:
Látom több profilod is van. Nekem volt szr autóm, ezért tapasztalatból javaslom mindenkinek, hogy hanyagolja. Nektek meg lesz szr autótok,majd gondoltok rám éjjel a kezetekben a gyújtótrafóval az út szélén :)
43/46 anonim válasza:
Én ha régi autót szeretnék felújításra akkor amerikai veteránautót vennék.
Azokat ha felújítod és ha esetleg el szeretnéd adni, akkor se feltétlenül buksz rajta. A Ladákból meg a mai nap fut normál állapotú és ezek miatt nem lesz mostanában ritka veteránautó még ha veterán minősítést is kap.
44/46 anonim válasza:
Tesómnak vettünk egy Yamaha125 motort két éve,alig járt vele,egy éve vett magának egy simsont ,ráköltötte az összes pénzét (17 éves)amit kapott rokonoktól szülinapra stb..néha a szívűnk szakadt meg mikor a futár hozta az alkatrészeket 20-30-40 ezer forintokért,de anyám azt mondta inkább a garázsban szereljen mint a számítógép előtt üljön vagy az utcán drogozzon...
45/46 anonim válasza:
Simsonommal én is így voltam :)
Ramaty állapotban volt, és hallottam mikor anya meg apa beszélte, hogy "nagyneheten összegyűjti ez a fiú a pénzét, aztán rákölti mindet a motorra"...
Kétszer rendeltem csomagot én is, egyszer 17ezer forint értékben, másodjára 41ezer.
Minden jó volt rajta, szinte új állapotban volt.
Csak aztán jött egy kibahott nyúl, és a motornak annyi lett. Majdnem nekem is.
Azóta letettem a motort, és költök az autómra.
46/46 anonim válasza:
Félünk mi is,a simson után nehogy egy Lada következzen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!