Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a fiatalokról akik kispolszkit, Trabantot, Wartburgot, Ladát, Daciát, régi Skodát vesznek és szépen felújítják és olyanokkal járnak?

Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 23:09
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
35%
hagyjátok ezt a napkirály fenegyereket, csak kötözködni akar. Lefogadom hogy a pofáján kívül semmije nincs, max egy biciklije. Képtelen felfogni hogy ez nem arról szól hogy egy Ferrari vagy Bugatti szintű kocsija legyen az embernek... nem kell foglalkozni vele
2014. máj. 17. 15:13
 42/46 Napkiraly ***** válasza:
13%
Látom több profilod is van. Nekem volt szr autóm, ezért tapasztalatból javaslom mindenkinek, hogy hanyagolja. Nektek meg lesz szr autótok,majd gondoltok rám éjjel a kezetekben a gyújtótrafóval az út szélén :)
2014. máj. 17. 16:31
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Én ha régi autót szeretnék felújításra akkor amerikai veteránautót vennék.

Azokat ha felújítod és ha esetleg el szeretnéd adni, akkor se feltétlenül buksz rajta. A Ladákból meg a mai nap fut normál állapotú és ezek miatt nem lesz mostanában ritka veteránautó még ha veterán minősítést is kap.

2014. máj. 25. 18:40
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Tesómnak vettünk egy Yamaha125 motort két éve,alig járt vele,egy éve vett magának egy simsont ,ráköltötte az összes pénzét (17 éves)amit kapott rokonoktól szülinapra stb..néha a szívűnk szakadt meg mikor a futár hozta az alkatrészeket 20-30-40 ezer forintokért,de anyám azt mondta inkább a garázsban szereljen mint a számítógép előtt üljön vagy az utcán drogozzon...
2014. jún. 3. 17:38
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Simsonommal én is így voltam :)

Ramaty állapotban volt, és hallottam mikor anya meg apa beszélte, hogy "nagyneheten összegyűjti ez a fiú a pénzét, aztán rákölti mindet a motorra"...

Kétszer rendeltem csomagot én is, egyszer 17ezer forint értékben, másodjára 41ezer.

Minden jó volt rajta, szinte új állapotban volt.

Csak aztán jött egy kibahott nyúl, és a motornak annyi lett. Majdnem nekem is.

Azóta letettem a motort, és költök az autómra.

2014. jún. 3. 18:02
 46/46 anonim ***** válasza:
52%
Félünk mi is,a simson után nehogy egy Lada következzen:)
2014. jún. 3. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!