Mit gondoltok azokról a fiatalokról akik kispolszkit, Trabantot, Wartburgot, Ladát, Daciát, régi Skodát vesznek és szépen felújítják és olyanokkal járnak?
Nekem a Lada felújítása az kicsivel többe került, mint 3 millio ft. Teljes, kész hivatalos rally2-es autó. És NEM APUCI PÉNZÉBŐL!! Igaz, hogy 3 év alatt lett kész...
De így van valami cél, aminek az érdekében hajt az ember, és ott spórol, ahol lehet. 24 évesen a napocskás cégnél vagyok kamionsofőr, már 3 éve. És a fizetésemből tudok költeni a hobbimra...
Aki meg lenéz, arról az a véleményem, hogy mutasson fel valamit ő is. És ne csak ilyen értelmes szövegek menjenek: "Ladát lehet kapni már 100 ezerért is..."
csak a motorját el tudnám adni, elég hamar 5-6 száz ezr ft-ér. :)
De nem tervezem eladni. Örülök, hogy végre kész...
Meg szerintem én ráköltök a ladámra 3 milliót, azt legroszabb esetben is eltudom adni hivatalos versenyautóként 1,5 millióért.
Ha meg valaki hitelből vesz egy 4 milliós autót 10 éves futamidőre, akkor az visszafizet a banknak 10 milliót, és az akkor 10 éves pl.suzuki fog érni 600 ezret...
Én se nézlek le, csak különbözik a gondolkodásmódunk. Feltételezem, hogy neked még jó pár év vissza van a hitelből vett suzukira. :D
-.- az olaj bizti csöpög -.-
Hát biztos bäzmeg, milyen alapon gondoltad ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!