Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a fiatalokról akik kispolszkit, Trabantot, Wartburgot, Ladát, Daciát, régi Skodát vesznek és szépen felújítják és olyanokkal járnak?

Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 23:09
1 2 3 4 5
 31/46 Napkiraly ***** válasza:
17%

Opel Insigniával járok, de a tartalékautóm motorja suzuki konstrukció. Egyébként Toyota Priusra gondoltam lecserélni.

Hadd foglaljam össze (csak a szövegértés kedvéért):

Van egy gyári állapotú kétütemű wartburgod,ami több mint 176ezret futott, 700 kilométeres úton is megbízható, bőr kárpitja van, simán viszi a 120-130-at (lazán tuti a trabantok 30 ezrenkénti generáljához képest!). Mióta nálad van nem öregedett el benne egy fékmunkahenger gumija, nem volt gyújtásproblémád, mindene tökéletes, csak tankolnod kell. Nincs elkopva így közel 200ezer km után sem, hiszen tudjuk, hogy a kétütem az a legendásan jó olajzásáról híres. Rohadni sem rohad, hiszen eisenachi acélból van. Végülis egy BMW, hiszen eredetileg a BMW gyár keletre szakadt üzeme. Ja,és mindezt 998 cm3-rel, három hengerrel és 4 sebességes váltóval. És még szabadonfutó is van benne,mint a mai Audikban. Most, hogy ezt így megtudtam, megyek és eladom az autóimat, és veszek is egy 40 éves wartburgot, hiszen ez nagyon tuti vétel:

[link]

2014. ápr. 15. 20:54
 32/46 anonim ***** válasza:
63%
Napkirály, veled nem érdemes vitatkozni, mert hülye vagy. Egy régi autót nem azért újít fel az ember és jár azzal, mert olyan ipari csúcstermék, hogy minden más autót lehagy, minden más autótól jobb vagy hasonló dolgok. Aki ebben benne van, az tudja hogy mit jelent ez, aki meg nincs benne mint te is, az soha nem fogja érteni és csak azt látja az egészből hogy az ember egy szarra vagyonokat költ. Természetesen a mai autók fényévekkel jobbak, megbízhatóbbak, kevesebbet esznek, környezetkimélőbbek, gyorsabbak stb., ami érthető mivel eltelt majd 50 év és a technika rengeteget fejlődött. Ezek az autók arra készültek hogy 50 év után is használható legyen, ellenben a mai autókkal amelyek már más szemlélet alapján állnak össze.
2014. ápr. 16. 08:42
 33/46 anonim ***** válasza:
30%
mellesleg Napkirály, ha kiváncsi vagy rá, van olyan autóm is ami értékben fülmúlja az Insigniádat a Toyotáddal együtt, de talán még rá is duplázhatsz egyet, ha olyan az alkalom a munkahelyre azzal megyek vagy ha fogadás vagy egyéb helyre vagyok hivatalos
2014. ápr. 16. 08:46
 34/46 Napkiraly ***** válasza:
18%

"van olyan autóm is ami értékben fülmúlja az Insigniádat a Toyotáddal együtt"

Helyesírás és szövegértés. Nincs Toyotám, csak gondolkozom rajta.

Különben meg na és? Valahol írtam, nem autóra költök. Egyébként szintén egy Wartburgot tisztelhetünk az ünnepi autódban? Nem verseny, nem kérkedek itt én sem a pénzemmel (okos ember nem teszi)

Nem kell megsértődni, csak összefoglaltam amit mondtál. Alapvetően azt próbáltam érzékeltetni, hogy amit leírtál,az inkább rózsaszín szemüvegen keresztül mutatja a Wartburgodat. Kétlem hogy alkalmas a mai autóval szemben támasztott követelmények hosszútávú kielégítésére,így inkább ez egy hobbi, nem több

2014. ápr. 16. 22:43
 35/46 anonim ***** válasza:
15%
Akkor legyen hobbi, ha ettől megnyugszik a lelked kedves Napkirály. Egyébként az "ünnepi" autóm szintén német, és X6-nak van keresztelve
2014. ápr. 17. 09:37
 36/46 Napkiraly ***** válasza:
18%
Rögtön elájulok, húúú, igazi X6? Minden lakótelepi parkoló nélkülözhetetlen kelléke. Ugye egyszer megmutatod? Nem látni belőlük (eleget)
2014. ápr. 17. 18:20
 37/46 anonim ***** válasza:
77%

Melyik hülye hiszi azt, hogy minden huszonéves csóró vagy hogy a szülei tartják el?! Hülye tesco-s droidok...

Egy Lada felűjítása pedig akkor 1 millió forint, ha előtte széthajtották vagy el van rohadva!

2014. máj. 15. 20:13
 38/46 anonim válasza:
25%

hogy mennyire utálom ezeket a napkirály féle embereket...

Egy 120as skoda gyenge, rohad a kasztnija, csöpög a motor, minden.. Viszont ha éveken át a saját kezed által kezd javulni\szépülni, akkor a legdrágább Ferrari is elmehet gyufáért melette... mert benne van a törődés, míg a mai autókban a szervizelés súlyos számlái vannak..

2014. máj. 16. 20:54
 39/46 Napkiraly ***** válasza:
19%
Én is a hozzád hasonlókat. Meg is kaptad a piros pacsidat, pokolgyermek.
2014. máj. 16. 21:36
 40/46 anonim ***** válasza:
62%
hű, jól megbüntetted.
2014. máj. 16. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!