Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is "féltek" belegondolni,...

Ti is "féltek" belegondolni, hogy ha egy régi (Dacia, Skoda, Lada, Wartburg) -ba beültök és karamboloztok akkor kevesebb eséllyel élhetitek túl mint egy modernben?

Figyelt kérdés
Régen marhára nem érdekelt semmi biztonsági dolog, mint légzsák pl. Hátsó ülésen sem volt biztonsági öv és úgy feküdtem.

2014. márc. 12. 20:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
híradóban azt mondták a motorosoknak 18 nagyobb az esélye, hogy meghalnak az utakon mint az autósoknak..... persze ez a motoron sosem jut eszembe 1 pillanatra sem :D
2014. márc. 13. 21:38
 12/15 anonim válasza:
Nem tudom más hogy van vele, de én nem szívesen ülnék be olyan mellè egy autóba, aki egyből a beülés után karambolozásra készül... Én se úgy ülök be az autóba, hogy jujujujujj az a sok marha mind nekem akar jönni...
2014. márc. 14. 13:40
 13/15 walk w1th mee ***** válasza:
Nekünk még egyenlőre Dacia 1310 1.4es benzines van,elég stabil és 140et simán tudtam menni vele 4esben.Noha éjjel volt és mégsem féltem hogy szemberepül velem egy dzsipptömegű verda..:D
2014. márc. 23. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekünk 1310 volt, 1.3-as karbis motorral, hát padlógázon nagy nehezen elvánszorgott 126-ig :D:D:D
2014. márc. 23. 19:29
 15/15 Bajer ***** válasza:
Egyszer ki akartam vinni ismerősömet a vasútállomásra egy wagon r+al, de nem mert beülni mert korábban utasként balesetet szenvedett egy régi swifttel. Azon kívül csak trabant volt otthon, olyanban még nem ült, így megfelelt neki. Pedig a trabant az egy az egyben gyűrődő zóna, túlélésre kevés az esély benne. Kivéve ha be van csövezve. Más régi kocsik közül a waresz nem túl szerencsés mert alvázas, a többi önhordó, azok egy fokkal biztonságosabbak. A maiak közül a svéd márkák a legbiztonságosabbak, de bizonyos körülmények között ugyanolyan halálosak mint egy mopedautó.
2014. ápr. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!