Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » DACIA Sandero 1.2 Access vagy...

DACIA Sandero 1.2 Access vagy Kia Picanto 1. 0 LX?

Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel normális használtat? Gondolom újonnan akarsz venni alapfelszereltségű kisautót. Az árukból már egy pár éves Astra, Octavia, ilyesmi kijön.
2014. febr. 7. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem alternatívája a kettő egymásnak, a Sandero a Kia Rioval volna egy kategória.
2014. febr. 7. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehet nem egy kategória a kettő, de ha ez tetszik neki?

Dacia.

2014. febr. 7. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó kisautók főleg ha csak szaladgálós autónak kell.Ha újonnan veszed őket válaszd azt amelyik jobban tetszik.
2014. febr. 7. 23:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, újonnan szeretnék venni autót és ez a kettő merült fel alternatívaként alacsony áruk miatt. Használtat nem szeretnék venni,de Astrát meg végképp nem. A kérdésem hátterében inkább olyasmi áll, mint megbízhatóság, alkatrészek árai, fenntartással kapcsolatos tapasztalatok.
2014. febr. 8. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Mivel lb egy kategóriás akét autó így az alkatrészek is hasonló árban mozognak hozzájuk.Maga a biztosítás és a teljesítmény adót az autó teljesítménye KW-ja után kell fizetni.A biztosítás esetében a cm3 is számít.

Mivel új autóról van szó mindegy melyiket választod mert a megbízhatósága rajtad fog múlni,hogy fogod e hordani a kötelező szervizekre az autót.És nem csak akkor viszed már szerelőhöz az autót mikor már véres a nyaka az autónak.Vagyis ha rendszeres szervizelést megkapja egy autó teljesen mindegy milyen embléma van az autó orrán.

2014. febr. 8. 09:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak teljesen igaza van, én egy dolgot tennék hozzá.

Láthatóan nincs sok pénzed (aránylag persze, ezek se olcsó autók), szóval elmondom én mit tennék: 1-2 éves használt autót vennék. Amikor valaki szép reményekkel megvett egy autót, de beütött a krach, és el kell adnia. Egy új autót ha megveszel lendületből buksz rajta 500 ezret legalább, vagy még többet. 1-2 éves autókat egyszerűen szinte akarattal is lehetetlen tönkretenni, hacsak nem román birkapásztorok használták nyélgázon naphosszat, akkor ugyanolyan, mintha újat vennél, csak épp a legelső áresésen már túlvan az autó, így amennyiért vennél egy ilyen nagyon olcsó új autót; ennyiért sokkal minőségibb kompakt autók vannak. De még ha ragaszkodsz is a kis autóhoz, akkor meg sokkal olcsóbban jössz ki. És mondom, megbízhatóságra ugyanolyan, mintha újonnan vennél.

De ez az én véleményem persze, ha mindenképp fingszűz autó kell, hajrá :) Csak szerintem feleslegesen fizetsz ki többszázezret azért, hogy te legyél az első aki megy vele.

2014. febr. 8. 10:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Tényleg jobban járnál egy pár éves autóval. Azért más érzés ha te fingod először tele (de tényleg :D)

de ennyi pénzért ne vegyél ilyeneket újan. Egyrészt mert ahogy kigurulsz a szalonból, vesztettél fél misit. Másrészt, mivel alapfelszereltség, az árát még annyira se tartja mint egy extrásabb Sandero. Alapfelszereltségű használt kocsit pedig senki nem vesz, mert mindenki azt feltételezi róla hogy ütötték-vágták.

2014. febr. 8. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
De tényleg sokkal jobban megéri :D Pl családban is nemrég lett véve egy 3 éves H Astra, 60 ezer km-el. Simán elhinnéd róla, hogy új, csak éppen 1,5 millióval volt olcsóbb. Azóta beleszaladt 30 ezer km, még mindig hibátlan.
2014. febr. 8. 11:38
 10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy már megvetted az autót, de ha nem, akkor az Én válaszom, hogy Dacia Sandero!!!! Nekem is ilyen van (1,2es Artict), most vettem pár hónapja újonnan és nagyon meg vagyok vele elégedve! Ár/Érték arányban a legjobb autó!! Tágas, kényelmes, minden a kezemre esik vezetés közben és a csomagtartója is pont jó méretű! :) Ha it Mo. is Renault-ként forgalmaznák, sokkal többet tudnának belőle forgalmazni!!! Remélem tudtam segíteni!? Üdv. és Balesetmentes Vezetést kívánok, bármelyiket is választod!!! ;)
2014. márc. 12. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!