A trabi 601s be milyen olaj kell?
Figyelt kérdés
a benzinhez? milyet javasoltok? és a motorhoz?2014. márc. 1. 09:29
2/8 anonim válasza:
Aztán azt három liter olajat hova töltöd?
3/8 anonim válasza:
Akármilyen 2T olaj megteszi a trabinak. A motorba nem kell, csak a váltóba.
4/8 anonim válasza:
A 601S motorja kétütemű, így abba olaj/benzin keverék üzemanyag kell. Ilyet készen tudtommal már nem nagyon találni kutaknál, neked kell 1:40 arányban bekeverned:
40 liter benzinhez 1 liter 2T jelzésű olaj.
5/8 anonim válasza:
Környezeti hőmérséklet : Mérsékelt éghajlat
Motorolaj viszkozitási osztály SAE: 20W-50
Motorolaj-osztályozás API/ACEA: SF
Motor szűrővel (szűrőkkel) liter: 3,0
Egyéb kenőanyagok és feltöltési mennyiségek
Kézi kapcsolású sebességváltó olaj SAE: 80
Sebességváltómű liter: 1,1
datából néztem...
6/8 anonim válasza:
utolsó vagyok, én kérek elnézést. csak az volt a fejemben hogy trabi, nem figyeltem hogy 601rőlvan szó. én trabi 1100at néztem. szorri. a téma akkor 2 ütemű dologról szól :D
7/8 Napkiraly válasza:
na legyen, nem pontozunk le, 1.1 trabit írtál (én se értettem mire gondolsz)
8/8 Bajer válasza:
A benzinhez öntött olaj eljut a motorba is ne aggódj. Régen Sprint 2T-t használtam, az olcsó és jobb mint az Arol 2T, de ha újra lenne Trabim, csak drága Stihl olajat használnék 1:40 arányban mert nagyon jó a súrlódás csökkentő képessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!