Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóvársárlóknak nagyon...

Az autóvársárlóknak nagyon fontos az esztétikai állapot?

Figyelt kérdés

Van egy autónk amit el szeretnénk adni hamarosan.

Külsőre elég csúnya mert pár helyen ki lett lakatolva és ott nincs lefestve és 1-2 horpadás is van rajta. Természetesen ezt figyelembe véve az ára se lesz sok.

Műszakilag a korához képest jó állapotú, megbízható autó. Most a fékek lesznek megcsinálva, majd ezután a műszaki vizsga.

Még nem hirdettük meg ugyan is családi vita van hogy adjuk e el.

Nem tántorítja el a vásárlót az ha egy autó külsőre csúnya?

2014. márc. 1. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem a kisebb parkolási sebek nem szoktak izgatni (karc, apróbb horpadás), a műszaki egészség jobban érdekel... Viszont a törött lámpa, lógó lökhárító már eltántorítana a vásárlástól...
2014. márc. 1. 18:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát 15+ éves autónál normális, de az igazság, hogy az ár határozza meg a legjobban, hogy ilyen esetekben mit látunk meg és mit nem. Nekem ha nem tetszik az ár, akkor még az alváz közepén is képes vagyok látni azt a nem létező egy szem rozsdát, hogy alkudhassak az árból :D
2014. márc. 1. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!