Az autóvársárlóknak nagyon fontos az esztétikai állapot?
Figyelt kérdés
Van egy autónk amit el szeretnénk adni hamarosan.
Külsőre elég csúnya mert pár helyen ki lett lakatolva és ott nincs lefestve és 1-2 horpadás is van rajta. Természetesen ezt figyelembe véve az ára se lesz sok.
Műszakilag a korához képest jó állapotú, megbízható autó. Most a fékek lesznek megcsinálva, majd ezután a műszaki vizsga.
Még nem hirdettük meg ugyan is családi vita van hogy adjuk e el.
Nem tántorítja el a vásárlót az ha egy autó külsőre csúnya?
2014. márc. 1. 11:56
11/12 anonim válasza:
Engem a kisebb parkolási sebek nem szoktak izgatni (karc, apróbb horpadás), a műszaki egészség jobban érdekel... Viszont a törött lámpa, lógó lökhárító már eltántorítana a vásárlástól...
12/12 anonim válasza:
Hát 15+ éves autónál normális, de az igazság, hogy az ár határozza meg a legjobban, hogy ilyen esetekben mit látunk meg és mit nem. Nekem ha nem tetszik az ár, akkor még az alváz közepén is képes vagyok látni azt a nem létező egy szem rozsdát, hogy alkudhassak az árból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!