Kezdő autónak mi kéne? Fontos!
Így Suzuki mindenképp.
1.3as, sedan.
Olcsó, keveset eszik, egyszerü mint a satu. Ritkán lesz baja, de akkor sem drága. Törésteszt a közhiedelmet felülmúlja, sedanba fér csomag (bár több kicsi mint egy nagy).
Ha pörgeted jól is megy, a halhatatlan motorját pedig kínozhayod hosszú évekig.
Nekem 1.0s volt, nagyon szerettem a kicsikét.
Attól is függ mennyid van rá. A suzukit nagyon olcsó fenntartani, ha nem valami eleve lepattant fostalicskát veszel és adsz neki olajat akkor nagyon sokáig bírja.
Két éve vettem dízel passat-ot 500e-ért. Hatalmas, jóval masszívabb mint a suzuki, és 6l körül van a fogyasztása. Ezt is olcsó javítani, és minden van hozzá. B4 variant, elpusztíthatatlan. Az enyémben 440e km van (nem tekert, németországból)
Sajnos 5ajtósba nem fér cucc (swift). 1 utazôtáska és mellé egy 2literes pálinka:D
Ha számításba jöhet, akkor esetleg a 3ajtós Swift 2 üléssel (tgk- nincs regadó ha jól tudom).
Ha nem vettem volna meg a Nissankámat, akkor egy Mitsu Galantot vagy egy VW Ventot vettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!