Kezdő autónak BMW E38 730i?
Figyelt kérdés
Szeptembertől Londonba megyek dolgozni (hosszútávra), és majd kint szeretnék venni egy ilyet.2012. ápr. 25. 21:25
1/5 anonim válasza:
ha jó állapotban van és tudod tankolni miért is ne?:)
2/5 anonim válasza:
Hát mondjuk én pár hónapig egy kisebbel kezdenék, de te tudod. Ha van pénzed fenntartani akkor simán.
3/5 A kérdező kommentje:
A hiv. honlapon 11L/100km-t írtak átlagfogyasztásnak. Én 15-tel számoltam úgy, hogy 85L-es a tank. Kb. 550km-t lehet leautózni egy teli tankkal. Havonta max. kétszer tankolnék. Egy tank kb. 120font. havi 240 menne "csak" el benyóra. Az itteni árakhoz képest nem is rossz. Úgy, hogy kint a minimálbér 950font.
2012. ápr. 25. 22:03
4/5 anonim válasza:
Ha te 950 fontért kimész dolgozni és egy 730i-t akarsz venni akkor nem vagy normális...
Egyrészt, mert az árak is meglehetősen magasak, 1000 fontból kb. csak nyomorogni lehet Londonban, másrészt majd meglepődsz, mikor meglátod, hogy ugyan az autóárak olcsók de a fenntartás (pl. az adók) marha magasak évente!
5/5 anonim válasza:
Jó autó viszont ha félreugrálnak előled az útkarbantartók akkor ne lepődj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!