Kezdő autónak BMW E40 vagy E34? meg mi a véleményetek róla pl alkatrész fogyasztás .!
Mondjuk lényegtelen, kezdő autónak egyiket se ajánlanám. Én is egy 1.3-as Wartburgon kezdtem a közúti pályafutásomat, elég volt egyszer azt meghúzni, megtanultam rajta normálisan váltani, megtanultam szervó és mindenféle extra nélkül autót vezetni.
Utána jött egy E36-os.
Akármennyire is szeretem a BMW-t senkinek sem ajánlom kezdő autónak, sőt, aki ilyet akar kezdésnek mindenkit megpróbálok lebeszélni. Egyik BMW sem arról híres hogy gyenge, pláne a hátsókerékhajtás miatt egy kezdő kezében könnyen veszélyes tud lenni.
Arról nem is beszélve hogy ha meghúzod akkor az nem olcsó mulatság. Inkább húzz vagy nyomj meg valami olcsó régi autót amit utána eladsz ha már váltasz.
Most nem arról beszélek hogy tudsz e vezetni vagy nem. Itt a városi forgalomban lévő rutinról beszélek. Az egy dolog hogy kint a szántóföldön, vagy egy faluban tud vezetni. Arról hogy a városban rendszeresen mennek a centizések, és ha nem érzed tökéletesen az autót könnyen lerepülhet a visszapillantó.
Kezdő, nem kezdő van egyáltalán annyi pénzed, hogy utána fenntartod a szervizelést?
Ebbe sokan nem gondolnak bele, hogy egy ilyen kaliberű autó közepes javítása is megehet egy használt kiskocsi árát. Főleg ha olcsón veszed akkor gyanús, hogy hamarosan nyithatod a pénztárcád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!