Kezdő autónak: Renault, Peugeot?
Általában ezeket hagyják ki, a kezdő autók felsorolásból. Mert a Renault meg a Peugeot Francia és nem a legjobbak. (mondják páran)
Vélemények?
Nekem az első autóm egy 2002-es Renault Clio volt.
Még mindig azt használom
Körülbelül 3 és fél év alatt úgy 400.000 Forintot költöttünk rá javítással,új szett nyári gumival,tehát a javítása benne volt olyan 300-350 ezer forintba az éves szinten körülbelül 100.000 az havi szinten 8-10 ezer forint+benzin kötelező dolgok:)
És még az értékéből is vesztett vagy fél milliót.
De nagyon szeretem ezt a kis autót igaz most se jó az elakadásjelzőm meg a jobb oldali ablak emelő.
Szóval vannak hibák de jó kis autó ezt leszámítva
Peugeot 206-om van. Első autóm, 1 éve van nálam. Eddig kb 20 ezer kilométert mentem vele az 1 év alatt és csak 1x kellett szervízbe vinni és már 10 éves autó. Semmi gond nincs vele, csak tankolod és megy. Fenntartása is olcsó. 1.1-es motor van benne 60 lóerővel, ami elmondom hogy ehhez a kis kasznihoz nekem bőven elég és még fizetni is alig kell utána. Ráadásul én 5 literrel elporoszkálok vele, csak tudni kell bánni az autóval, mert kijöhet akár 6-7 liter is, de persze ez nagyrészt tőled függ.
Szóval én bátran ajánlom, nekem nagyon bejött.
Jók a francia autók, nekem semmi bajom velük (de csak abban az esetben, ha vezetem őket). Viszont, ha ilyet veszel (és főleg ha nem újat), gondolj arra, hogy a szerelése nem könnyű, sok dolgot "másképp" oldanak meg franciák, mint a többiek. A motortérben nincs hely, valóságos kínzás, ha ott kell valamit cserélni.
A lényeg: ha nincs baja, nagyon jó, ha van baja, a szervízben olykor többet fognak elkérni, mint ha pl. egy japán kocsin csinálnák ugyan azt.
Franciát soha. Ajánlott autó márkák: Honda, Mercedes, BMW, Lexus
És aminnyi pénzed van annyira legyen újabb fajta.
Hogy lehet valaki ennyire sötét már bocsánat? Egy olcsó, kis fenntartású autót keres, te meg Mercit ajánlasz neki?
Mi Clioval járunk évek óta, soha semmi baja nem volt még, és a dízel 4,5 litert eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!