Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő autónak: Renault, Peugeot?

Kezdő autónak: Renault, Peugeot?

Figyelt kérdés

Általában ezeket hagyják ki, a kezdő autók felsorolásból. Mert a Renault meg a Peugeot Francia és nem a legjobbak. (mondják páran)

Vélemények?

2011. aug. 30. 17:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szóval akkor egy tizenéves sokszáz ezer km-t futott Mercit nem kerül többe fenntartani, mint egy 3-4 éves kisautót!

Köszönjük Emese!:)

2011. szept. 17. 18:45
 12/22 anonim ***** válasza:
amennyivel többe is lenne egy tizen-huszon éves merci fenntartása, annak többszöröség veszti a 3-4 éves kisautód az értékéből, és még többe is kerül, ÉS SOKKAL SZARABB, ennyit a logikáról hogy milyen autókat kell ajánlgatni, bele kell gondolni a dolgokba először
2011. szept. 17. 20:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Te továbbra is azt akarod magyarázni, hogy mennyivel olcsóbb egy 10-15 éves Mercit tartani, mint egy fiatal kisautót. Hülyékkel nem akarok vitatkozni.
2011. szept. 17. 21:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Pedig ez összességében így van... Számolj csak utána az értékvesztésnek. Ha valami beszarna még az alkatrészek is olcsóbbak bele, es semmivel nincs nagyobb esélye h beja lesz mint a 4-5 éves rönó és társai fostalicskának. És akkor én vagyok a hülye mert nem veszem be ezt a sablondumát h a óhh a mercit drágább fenntartani, janem ink. utánaszámolok ennyi.
2011. szept. 18. 09:52
 15/22 anonim ***** válasza:

Hogy a p.csába tudnál utánaszámolni, hogy mennyibe kerül fenntartani egy 10-15 éves Mercit, amiben van félmillió km, és 100x volt törve?

A magadfajtákon szoktam röhögni a lámpáknál, amikor átmosolyognak, hogy "ehh mi ez a sz@r rönómegány, én kemény vagyok, mert mercire futotta, a festékvastagság, meg az illesztési hézag nem látszik a diszkó előtt". Én addig szépen elszaladgálok 4-5 literrel:)

2011. szept. 18. 10:34
 16/22 anonim ***** válasza:
500000km-el se több az esélye hogy beszarik, mint egy rönő 50-100e-el, és a régebbi mercikhez sokkal olcsóbbak az alkatrészek mint az újrönócsufságokhoz. ennyi. és akkor jön az értékvesztés...
2011. szept. 18. 15:49
 17/22 anonim ***** válasza:
És ezt te még komolyan is gondolod...hihetetlen. Elismerem, hogy egy régi merci jó autó (volt) de már eljárt felette az idő, és egy öreg autó mindig is problémás lesz, akármilyen márkájú.
2011. szept. 18. 16:10
 18/22 anonim ***** válasza:
pedig amit te nyomsz az sablonduma, TÉVHIT.
2011. szept. 18. 20:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Na most hagytam abba. Hülyékkel nem vitatkozom, mert nem érdemes.
2011. szept. 18. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Ok, akkor hagyjuk abba, ebben nem értünk egyet, de azért már ne hülyézz le.
2011. szept. 19. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!