Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő autónak: Renault, Peugeot?

Kezdő autónak: Renault, Peugeot?

Figyelt kérdés

Általában ezeket hagyják ki, a kezdő autók felsorolásból. Mert a Renault meg a Peugeot Francia és nem a legjobbak. (mondják páran)

Vélemények?

2011. aug. 30. 17:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok mást tenni, mikor valaki hülyeségeket beszél.
2011. szept. 19. 21:30
 22/22 anonim ***** válasza:

Szervusz! Bár valószínűleg már vettél autót, de másnak még jól jöhet a válaszom! :D

Nekem 25 éves Renault-m volt, A kocsi összesen kb. 300 000 forintba kerülhetett,amik tartalmazzák a kopó alkatrészeket(vezérműlánc, fékbetét, féktárcsa,olaj, szűrő stb.), amiket az előző gazdája nem cserélt ki, mást pedig nem kellett hozzá. Szerintem a Renault-k motorja kiölhetetlen, a karosszéria a tömény sólében sem korrodálna el, kényelmes, jól vezethető. Sajnos az újabb típusok elektronikája tényleg nívón aluli. Én bátran ajánlom!

Ui: Fanatikus Mercib'zi vagyok, és Mercedesem is van.

2011. okt. 15. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!