Kezdő autónak mi kéne? Fontos!
suzuk swift
olcsó fentartani mint alaktrészileg
megbizható
és azért ezzel is lehet 130-at menni pályán
A felsoroltok közül valóban a suzuki jó választás ha nem írtózol tőle.Azt hogy miért a többiek már elmondták.Nekem 5 ajtós1.0 ferdehátú volt belőle ,mikor sok lomot kelet vinni kivettem belőle a hátsó üléseket és a full extrát ami a kalaptartó volt.Lám lett egy nagy csomagtartóm.
De nagyobb problémák nekem sem voltak vele a kopó alkatrészek cseréjén kívül.
Teljes mértékben meg voltam elégedve vele azt amire az autókat kitalálták arra 5-öst kap vagyis elvisz ából bébe és az esetek 99 százalékában teljesíti is ezt.
Szerintem tökmindegy hogy mit veszel kezdőnek.
Általánosan mindenki azt mondja úgy is hogy vedd meg a gyengébbet az olcsóbbat,mert azokon jó megtanulni vezetni.
Ha kocsit akarsz venni azt akkor a saját ízlésed alapján vegyed meg,bár mondjuk elöbb vennék suzukit mint seátot :) Pedig jól néz ki a seát is í:) Ezek közül opel astra nálam a nyerő.Nos ami a többit illeti,temagadnak kell eldöntened,mert nagyobb motorral többet fogyaszt a gép,na meg hogy még is mi a kényelmesebb kombi vagy nem kombi....
Szóval szerintem amit venni akarsz magadnak mert tetszik,vedd meg azt nyugodtan,legalább vigyázni fogsz rá!
Astra F 1.4-es motorral, bőven megfelel első autónak. Bontóban mindent lehet kapni hozzá, ami meg kopó alkatrész és újonnan kell megvenni az se kerül hozzá sokba. Fogyasztása 6-8 liter városban, szerintem abszolút vállalható. Árban is egészen helyén van, ettől csak a Suzuki olcsóbb a felsorolt autók közül.
Azért is jó, mert mindenféle van belőle: sedan, kombi, 5 ajtós hatchback, 3 ajtós hatchback, kabrió.
A 60 vagy a 90 lovas? Utóbbi Ecotec-es, na arra figyelj oda, mert néha szeretik bekajálni az olajat.
Felsoroltakból amúgy én is a Swiftet választanám, ha cseréled a cserélendő dolgokat előírás szerint, tuti sose lesz baja, nem a semmiért mondják elnyűhetetlennek a motorjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!