Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő autónak mi kéne? Fontos!

Kezdő autónak mi kéne? Fontos!

Figyelt kérdés
Volkswagen Golf III 1.4, Opel Astra F 1.4 , Opel Astra F 1.9 , Suzuki Swift 1.3 GLX , Seat Ibiza 1.2? Nagyon fontos!
2014. febr. 20. 22:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

suzuk swift

olcsó fentartani mint alaktrészileg

megbizható

és azért ezzel is lehet 130-at menni pályán

2014. febr. 20. 23:01
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

A felsoroltok közül valóban a suzuki jó választás ha nem írtózol tőle.Azt hogy miért a többiek már elmondták.Nekem 5 ajtós1.0 ferdehátú volt belőle ,mikor sok lomot kelet vinni kivettem belőle a hátsó üléseket és a full extrát ami a kalaptartó volt.Lám lett egy nagy csomagtartóm.

De nagyobb problémák nekem sem voltak vele a kopó alkatrészek cseréjén kívül.

Teljes mértékben meg voltam elégedve vele azt amire az autókat kitalálták arra 5-öst kap vagyis elvisz ából bébe és az esetek 99 százalékában teljesíti is ezt.

2014. febr. 20. 23:02
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem vegyél egy lada nivát a maradékból meg jól bas.zál be. :D De viccet férre téve szerintem egy igényes 1.6-os f astra jó döntés lehet.
2014. febr. 20. 23:03
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem tökmindegy hogy mit veszel kezdőnek.

Általánosan mindenki azt mondja úgy is hogy vedd meg a gyengébbet az olcsóbbat,mert azokon jó megtanulni vezetni.

Ha kocsit akarsz venni azt akkor a saját ízlésed alapján vegyed meg,bár mondjuk elöbb vennék suzukit mint seátot :) Pedig jól néz ki a seát is í:) Ezek közül opel astra nálam a nyerő.Nos ami a többit illeti,temagadnak kell eldöntened,mert nagyobb motorral többet fogyaszt a gép,na meg hogy még is mi a kényelmesebb kombi vagy nem kombi....

Szóval szerintem amit venni akarsz magadnak mert tetszik,vedd meg azt nyugodtan,legalább vigyázni fogsz rá!

2014. febr. 20. 23:51
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

Astra F 1.4-es motorral, bőven megfelel első autónak. Bontóban mindent lehet kapni hozzá, ami meg kopó alkatrész és újonnan kell megvenni az se kerül hozzá sokba. Fogyasztása 6-8 liter városban, szerintem abszolút vállalható. Árban is egészen helyén van, ettől csak a Suzuki olcsóbb a felsorolt autók közül.

Azért is jó, mert mindenféle van belőle: sedan, kombi, 5 ajtós hatchback, 3 ajtós hatchback, kabrió.

2014. febr. 21. 00:01
 16/21 A kérdező kommentje:
A döntésem megszületett! Opel Astra F 1.4 93'-as benzines lesz. A válaszokat nagyon szépen köszönöm! :)
2014. febr. 21. 00:07
 17/21 anonim ***** válasza:
93%

A 60 vagy a 90 lovas? Utóbbi Ecotec-es, na arra figyelj oda, mert néha szeretik bekajálni az olajat.

Felsoroltakból amúgy én is a Swiftet választanám, ha cseréled a cserélendő dolgokat előírás szerint, tuti sose lesz baja, nem a semmiért mondják elnyűhetetlennek a motorjukat.

2014. febr. 21. 02:49
 18/21 A kérdező kommentje:
#17 , a 60Le-sre gondoltam. :)
2014. febr. 21. 03:03
 19/21 anonim ***** válasza:
88%
Azzal nem lesz baj.
2014. febr. 21. 04:28
 20/21 anonim ***** válasza:
1.8-as Golf 3 már elég sportos, megbízható, könnyű vezetni és legalább viszonylag biztonságos is.
2014. febr. 21. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!