Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez milyen lenne kezdő autónak?

Ez milyen lenne kezdő autónak?

Figyelt kérdés

Véleményeket,tippeket várnék, 18 múltam és már elég jól vezetgetek a többi kezdőhöz képest mert már azelőtt is sokat vezettem mielőtt jogsim lett volna:

[link]

2013. jún. 23. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj ha van rá pézed akkor tökéletes. De azért ne vedd meg hogy haverok elött tudj menőzni. A másik amit akartam hogy te még nem tudsz vezetni, csak tudod kezelni az autót. Majd akkor tudsz vezetni ha 200.000+km levezettél balesetmentesen. Ezt nem rossz indulatból írom csak mondom. Sajnos nagyon sokan beleesnek ebbe a hibába aztán egy nagyobb kereszteződésben meg összezúzák más autóját és nekik áll feljebb.
2013. jún. 23. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Egész jó autó. Az, hogy kezdő autónak jó-e? Szerintem ne vegyél drága autót kezdésnek.

Fele ennyiért is lehet venni nagyon jó és megbízható autókat. Ne az első autóddal akarj vagánykodni a haverok és a csajok előtt.

Az autó haszoneszköz nem státusz szimbólum, de ezt sokan elfelejtik.

Akármi történhet a "rutintalanság végett", de adja Isten, hogy ne történjen.

Nem biztos, hogy te okozod a balesetet, de a rutinnal akár elkerülhető a nagyobb baj.

Ahogy az előttem szóló is írta kell azért pár kilométer menni a rutinhoz és persze nem autópályán. :)

Sok sikert az autóválasztásban és balesetmentes közlekedést kívánok.

2013. jún. 23. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha apuci fizeti vegyél kezdésnek ilyet,ha összetöröd kapsz ugyis másikat :)
2013. jún. 23. 22:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Most nem a pénz számít,5000 euróig választunk kocsit.Mikor ezt kipróbáltuk már beszéltünk a tulajjal, hogy megvesszük mikor hazaértünk apám kb. 1 óra múlva le akart beszélni róla mert azt mondja sokat fogyaszt s drága a biztosítás stb. Össze vagyok zavarodva,szerintetek ha mást veszünk milyet válasszak??
2013. jún. 24. 08:04
 5/5 anonim válasza:
Nekünk vectránk van ugyan ez a motor van benne csak a 150 lovas változat. A fogyasztása jó 6.5 fölé nem nagyon tudtuk vinni (6 seb manuál). Én megbízhatónak tartom sose hagyott ott sehol. A biztosítás drága. Jó hogy 18 vagy friss jogsi. Legyen a te neveden a kacsi de apud legyen az üzemben tartó és így részesül az ő biztosítási bónuszában.
2013. jún. 24. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!