FONTOS, Eszi az olajat, vagy mi lett?
Figyelt kérdés
Van egy Ford Mondeom,2004-es,1.8 motorral,es eleg gzakran szoktam az olajszintet ellenőrizgetni,megnyugvásként,van hogy havonta,van hogy hetente nézem.Eddig mindig normál szinten volt az olaj,semmi sem volt fogyva,sőt multhéten néztem,és jo volt,erre ma megnézem,és minimum vonalnál van az olaj,...folyást nem látok sehol,alá is bujtam,sehol semmi csepp,...most akkor ez mit jelent?hirtelen megette az olajat???Kék füst nincs,teljesitmény ugyanolyan jó,semmi rossz változás...2014. febr. 17. 12:15
1/4 anonim válasza:
Vagy ferdén áll az autó, vagy az olajkör nyomástartója nem zár rendesen, emiatt hol visszaengedi az olajat, hol nem.
Vagy odatapostál neki egy nagyot, és kiszívott egy csomót.
Nyugdíjas tempóban lehet, nem eszi, de ha meghajszolod, már enni fogja.
Ezek a variációk.
2/4 anonim válasza:
De az is lehet, hogy meleg motornál nézted, így tényleg mutathat minimumot.
3/4 A kérdező kommentje:
Most láttam,hogy mintha valami fehéres pici pöttyök lennének a hűtőfolyadékban,az lehet olaj???És akkor amiatt tűnt el az olaj?Akkor ezek szerint hengerfejes,vagy hengerfejpakolásra lenne szükség?az egyik ismerősöm ezt mondta...
2014. febr. 19. 08:59
4/4 anonim válasza:
Nem jó jel,hengerfejes lesz a kocsi mivel valahol olaj kerül a hűtőrendszerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!