Autófényezőkhöz egy kérdést? Többi lent.
Adott egy 28 éves a mai világból kihalt Honda gyorsasági motor amit nagyon ramaty állapotban vettem és 100%-ig felújítom. A szerelési melót már megcsináltam. A fényezéshez a dolgok adottak, kompresszor, pisztoly stb. A kiképzést már megkaptam, már fényeztem is egyszer és jól ment, az előkészítés is. Csak fényező kamra nincs. Van egy 2szer 3 méteres kihasználatlan sufnim.
1. Ha ezt légmentesen bevonom új, tiszta takarófóliával,
2. Vágok a fóliára(és a falra) egy lyukat, amin át egy autó hűtőventillátorja fujná be a levegőt egy autó új légszűrőjén keresztül a helyiségbe, és vágnék még egy sokkal kisebb lukat is ahol távozhat a levegő.
3. A helyiség padlóját 1-2cm vastagan feltölteném vízzel. (gumicsizmában melóznék xD)
Két db kérdésem van:
- ez mennyire működne pormentesítés céljából?
- a vízpára tehet-e kárt a metalféstékben illetve a lakkban amíg meg nem szárad? És légyszíves ne azt írjátok hogy vidd el fényezőhöz meg stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!